Beach party με Χαριτοδιπλωμένο, Μπίγαλη, Πωλίνα και Αρβανίτη

Beach party με Χαριτοδιπλωμένο, Μπίγαλη, Πωλίνα και Αρβανίτη

Θα τραγουδήσουν τις αξέχαστες επιτυχίες της δεκαετίας του '80 και του '90, δίπλα στο κύμα

Beach party με Χαριτοδιπλωμένο, Μπίγαλη, Πωλίνα και Αρβανίτη
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα που ξεσήκωσαν το αθηναϊκό κοινό με τα parties που έστησαν φέτος τον χειμώνα στο Κύτταρο, συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά δίπλα στο κύμα.



Κλείσιμο
Το νέο ραντεβού δόθηκε για την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Galazio Club. Στην  παρέα τους προστίθεται η Σοφία Αρβανίτη, η οποία θα τραγουδήσει και πάλι ζωντανά τα hit της δεκαετίας του '80 και του '90 «Μη μου μιλάς για Καλοκαίρια», «Ζωή σαν Πορτοκάλι», «Παράφορα» και άλλα πολλά τραγούδια.

Το playlist της βραδιάς συμπληρώνουν τα all time classic ποπ κομμάτια του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου, του Κώστα Μπίγαλη και της Πωλίνας, ανάμεσα τους, τα «Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Βραδινό μπανάκι», «Έτσι σε θέλω», «Η κόρη του περιπτερά», «Ψηλές κοντές» και «Lost in the Night».


Galazio Club, Λεωφ. Ποσειδώνος, Ελληνικό, 2η Στάση τραμ, «Άγ.Κοσμάς», Πόρτες: 22.00, Τιμή: 10 ευρώ.
 
Προπώληση εισιτηρίων απο 1η Ιουνίου , Viva.gr, στα καταστήματα Public, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίο, Reload Stores, Ιανός, Seven Spot.

Παίζον οι μουσικοί: Δημήτρης Κίκλης, Μάριος Χριστόπουλος, Μπάμπης Νικολάτος, Εύη Μπουραντώνη, Χάρης Κατσούρας, Σπύρος Σακελλαρίου, Γιώργος Καναβάς και Κωνσταντίνος Κρίκος, Γιάννης Ζερβός και Αλέξανδρος Γκιναλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης