Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Anne Meara, η μητέρα του Βen Stiller

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Anne Meara, η μητέρα του Βen Stiller

Η σπουδαία κωμικός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Anne Meara, η μητέρα του Βen Stiller
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Anne Meara, μητέρα του Ben και της Amy Stiller, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 23 Mαΐου, σε ηλικία 85 ετών. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά της.


Τη δεκαετία του 50', η Meara μαζί με τον σύζυγό της Jerry Stiller, έκαναν τεράστια επιτυχία στη stand up comedy. Στα σκετς τους, συχνά διακωμωδούσαν τον γάμο τους, την καθημερινότητα τους, ακόμα και τη διαφορά ύψους που είχαν. Η Meara ήταν ψηλότερη από τον Jerry.  Έκαναν περιοδείες μαζί, σε μικρές και μεγάλες σκηνές, σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, ακόμα και σε καφετέριες.
Κλείσιμο

Για τον πρώτο καφέ που ήπιαν μαζί, μετά την γνωριμία τους σε ένα κάστινγκ, το 1953, είχε πει ο Jerry Stiller: «Την έβγαλα έξω για καφέ. Έδειχνε να είχε καταλάβει ότι δεν είχα λεφτά και παρήγγειλε μόνο έναν καφέ. Και σκέφτηκα: "Με αυτό το κορίτσι θέλω να βγαίνω!"».

Στην ανακοίνωση της οικογένειας, ο Jerry Stiller, αναφέρεται ως ο συνοδοιπόρος της Meara στη ζωή. «Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι για 61 χρόνια και συνεργάστηκαν τα περισσότερα από αυτά!», γράφει η ανακοίνωση.

Ξεκίνησαν να δουλεύουν ξεχωριστά, τη δεκαετία του 1970. Εκείνη εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και shows. Ανάμεσα στις ταινίες που εμφανίστηκε, οι "The Out-of-Towners," ''Fame," ''Awakenings" και "Reality Bites:" Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβείο Emmy  και απέσπασε το βραβείο Writers Guild Award για το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς “The Other Woman.”

Μαζί με τον γιο της, Ben Stiller, εμφανίστηκε στην ταινία του 2006, «Μία νύχτα στο Μουσείο».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης