Paolo Sorrentino: Βάζει τον Jude Law στον... παπικό θρόνο!

Paolo Sorrentino: Βάζει τον Jude Law στον... παπικό θρόνο!

Ο Ιταλός δημιουργός θα σκηνοθετήσει και θα υπογράψει το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς
«The Young Pope», με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό!

Paolo Sorrentino: Βάζει τον Jude Law στον... παπικό θρόνο!
Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η ταινία του «Νεότητα» στις Κάννες, ο Paolo Sorrentino ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα του. Ο πέντε φορές υποψήφιος για Χρυσό Φοίνικα Ιταλός σκηνοθέτης- φέτος διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του φεστιβάλ των Καννών- αναμένεται να σκηνοθετήσει τον Jude Law στην τηλεοπτική σειρά «The Young Pope». Ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Lenny Belardo, έναν Αμερικανό με καταγωγή από την Ιταλία, ο οποίος εκλέγεται πάπας!

Σε ανακοίνωση, ο ήρωας περιγράφεται ως «ένας περίπλοκος και συγκρουσιακός χαρακτήρας» ο οποίος είναι «πεισματικά ανθεκτικός στους αυλικούς του Βατικανού».

Ο Sorrentino έχει υπογράψει και το σενάριο της σειρά μαζί με τους Umberto Contarello, Stefano Rulli και Tony Grisoni. Σε επίσημη δήλωση ο ήρωας περιγράφεται ως «ένα περίπλοκος και συγκρουσιακός χαρακτήρας» ο οποίος είναι «πεισματικά ανθεκτικός στους αυλικούς του Βατικανού».
Κλείσιμο

To «Υοung Pope» θα είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ SKY και HBO και θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι.


Η προκλητική αφίσα της ταινίας «Νεότητα»
Δύο χρόνια μετά το αριστούργημα του «Τέλεια Ομορφιά» (2013), η οποία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ο Ιταλός σκηνοθέτης «καταπιάνεται» με το θέμα της νιότης και σχολιάζει την τέχνη, τη θνητότητα και το πέρασμα του χρόνου. Στην ταινία «Νεότητα» η οποία διεκδικεί το μεγάλο βραβείο του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, ο Sorrentino σκηνοθετεί δύο βετεράνους ηθοποιούς, τον Μάικλ Κέιν και τον Χάρβεϊ Καϊτέλ. Στην προκλητική αφίσα της ταινίας, οι δύο πρωταγωνιστές, φαίνονται να σαστίζουν μπροστά στη θέα ενός καλλίγραμου γυναικείου κορμιού

Στην ταινία ο Μάικλ Κέιν υποδύεται τον Φρεντ Μπάλιντζερ, έναν συνταξιοδοτημένο διευθυντή ορχήστρας που περνά τις διακοπές του στις Άλπεις, όταν δέχεται μια πρόσκληση από τη βασίλισσα Ελισάβετ για να διευθύνει για μια τελευταία φορά, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου. Μαζί του στις Άλπεις βρίσκεται ο φίλος του και εν ενεργεία σκηνοθέτης, Μικ, ρόλο που στην ταινία κρατάει ο ηθοποιός Χάρβεϊ Καϊτέλ και η κόρη του (Ρέιτσελ Βάις). Στους υπόλοιπους ρόλους συναντάμε τον Πολ Ντάνο και την Τζέιν Φόντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης