Γιατί δεν θα έπαιζε σε ανεξάρτητες ταινίες ο Robert Downey Jr;

Γιατί δεν θα έπαιζε σε ανεξάρτητες ταινίες ο Robert Downey Jr;

«Οι ανεξάρτητες ταινίες είναι εξουθενωτικές και κάποιες φορές δεν βλέπονται!», δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ σε ραδιοφωνική εκπομπή

Γιατί δεν θα έπαιζε σε ανεξάρτητες ταινίες ο Robert Downey Jr;
Ο Robert Downey Jr, παίρνει 50 εκατ. δολάρια για να δεχτεί να φορέσει τη στολή του Iron Man και οι κινηματογραφικές υπερπαραγωγές στις οποίες πρωταγωνιστεί, όπως η νέα του ταινία,  «The Avengers: Age of Ultron», "σπάνε" ταμεία σε όλο τον κόσμο.

«Θα ήθελε να κάνει μία ανεξάρτητη ταινία με μπάτζετ 500.000 δολαρίων;» αναρωτήθηκε ο οικοδεσπότης της ραδιοφωνικής εκπομπής του Entertainment Weekly Radio.  «Όχι», ήταν η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού που δεν μοιάζει πρόθυμος να αφήσει τις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές.

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι ανεξάρτητες ταινίες είναι εξουθενωτικές και πολλές φορές δεν βλέπονται! Και εσύ λες στον εαυτό σου :"Τι σκεφτόμουν και το έκανα;"».

Κλείσιμο
Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο Robert Downey Jr, που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δήλωσε: «Με ενδιαφέρουν όλα τα είδη ταινιών. Πολλές φορές οι μικρές ταινίες παίρνουν από εσένα πολλά περισσότερα γιατί είναι κάπως έτσι: "Ε φίλε θα πάμε κανά δύο μέρες πίσω. Θα μπορούσες να μείνεις (για γύρισμα) στα γενέθλιά σου και να επιστρέψεις την 4η Ιουλίου;" Και μιας και το έφερε η συζήτηση, μπορείς, όπως το υπόλοιπο καστ, να πληρώσεις τα προσωπικά σου έξοδα;»

Στην συνέχεια απαντώντας στον σκηνοθέτη του «Birdman», του φετινού νικήτη των Όσκαρ,  Alejandro González Iñárritu’s,  ο οποίος χαρακτήρισε τις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές ως «πολιτιστική γενοκτονία», Downey Jr είπε: «Τον σέβομαι πολύ και πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που η μητρική του γλώσσα είναι τα ισπανικά και βάζει στην πρόταση του μία φράση όπως είναι "πολιτιστική γενοκτονία", αυτό μου δείχνει πόσο έξυπνος είναι»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης