Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος «Κακογιάννη»

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος «Κακογιάννη»

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιάσει το έργο του «Ένα τριήμερο στην Εξοχή μαζί», στο οποίο και πρωταγωνιστεί

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος «Κακογιάννη»
Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, έπειτα από την συμμετοχή στην βραβευμένη μαύρη κωμωδία -από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου- «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ», σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Πιατά, ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη  (μέχρι 26 Μαΐου) στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» για να παρουσιάσει το έργο του «'Ενα τριήμερο στην Εξοχή μαζί». 

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, φαίνεται ότι έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην υποκριτική τέχνη. Το έργο του Θεοδόση Πελεγρίνη είναι μία εσωτερική κωμωδία με σκοτεινές αποχρώσεις και αναφέρεται στη συνάντηση δύο ζευγαριών στην εξοχή. Εκεί, επιχειρούν να λύσουν παλιούς λογαριασμούς, χωρίς να καταφέρουν τελικά να ξεφύγουν από τις συντεταγμένες μιας τέλεια ρυθμισμένης ζωής. 
Κλείσιμο

Μάχονται, αντιδικούν, διεκδικούν αλλά όλες τους οι προσπάθεις θάβονται μέσα σε μια ρουτίνα που τους εξασφαλίζει τη συνέχεια της συνύπαρξης.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Μανιώτης. Παίζουν: Αθηνά Παππά, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Γιάννης Στεφόπουλος και Έλενα Αγγελοπούλου

Δευτέρα 27 Απριλίου έως Τρίτη 26 Μαΐου 2015
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις  21.00

Αίθουσα: Αίθουσα 1, ισογείου
Τιμές εισιτηρίων: 12 και  8 ευρώ.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, τηλ. 210 3418 550
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης