Αλ Πατσίνο: «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου τα χρήματα. Υπήρξα πολλές φορές άνεργος»

Αλ Πατσίνο: «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου τα χρήματα. Υπήρξα πολλές φορές άνεργος»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο 74χρονος χολιγουντιανός σταρ όπου μίλησε για την απώλεια της μητέρας του που τον σημάδεψε, τον εθισμό του στο αλκοόλ, τη σχέση του με τα χρήματα και τα παιχνίδια της τύχης

Αλ Πατσίνο: «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου τα χρήματα. Υπήρξα πολλές φορές άνεργος»
Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος στη μυθική του καριέρα; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή του; Πώς είναι να είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη; Ο Αλ Πατσίνο, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Guardian απαντά για όλα!

Για την δημοσιότητα

«Εμαθα να ζω χωρίς να έχω την ανωνυμία μου. Δεν έχω πάει σε μπακάλικο ή στο μετρό για χρόνια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά μου να κυκλοφορήσουν δημόσια μαζί μου. Η διασημότητα είναι διαφορετική από ό,τι ήταν πριν από 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι στο καλό είναι τώρα! Αν έχω μία σπάνια στιγμή να βρεθώ κάπου και να μην με αναγνωρίσουν είναι μία πολυτέλεια για μένα», δήλωσε ο 74χρονος σταρ.

Κλείσιμο
Για τα χρήματα
«Τα  χρήματα ποτέ δεν ήταν το ζητούμενο μου. Μετά το κολλέγιο πολλές φορές υπήρξα άνεργος και θυμάμαι είχα κοιμηθεί σε μία βιτρίνα για πολλές ημέρες. Αλλά δεν υπήρξα ποτέ υλιστής. Παρ' όλα αυτά έγινα, ασφαλώς, επειδή ο τρόπος ζωής μου με έχει έχει κάνει σπάταλο», δηλώνει χαριτολογώντας

Για τον παππού του
«Ο παππούς μου James Gerardi, με έμαθε πράγματα για την εργασία. Ήταν σοβατζής και η δουλειά- κάθε είδους δουλειά- ήταν η χαρά της ζωής του. Έτσι μεγάλωσα θέλοντας αυτή την χαρά, την οποία πάντα κυνηγούσα. Η χαρά της εργασίας πάντα με βοηθάει να συνεχίζω»

Το διαζύγιο των γονιών του
«Το συμπέρασμα των δασκάλων μου ήταν ότι χρειαζόμουν έναν μπαμπά. Δεν ήμουν ένας έφηβος εκτός ελέγχου, αλλά ήμουν κοντά στο να χάσω τον έλεγχο. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο όταν ήμουν 2 ετών και ο μπαμπάς μου δεν ήταν στη ζωή μου. Ήθελα να είμαι διαφορετικός με τα παιδιά μου ( την 25χρονη Julie 25 και τα δίδυμα Anton και Olivia, 14 ετών). Ήθελα να είμαι υπεύθυνος απέναντι τους.'Ετσι μοιράζω τον χρόνο μου, ανάμεσα σε δύο ακτές», δηλώνει.

Για τα παιδιά του

«Τα παιδιά άλλαξαν την προοπτική μου. Πριν αποκτήσω τα τρία μου παιδιά έκανα ό,τι μου κατέβαινε! Η ηθοποιία ήταν τα πάντα. Σήμερα, χάρη σ’ αυτά, δεν είναι παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι» αναφέρει.

Για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα την μητέρα μου και τον παππού μου. Έφυγαν από τη ζωή με έναν χρόνο διαφορά. Ήμουν 22 ετών και οι δύο άνθρωποι που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή μου, έφυγαν και με έριξαν μέσα σε μία δίνη.'Εχασα τη δεκαετία του '70 με έναν τρόπο, αλλά αργότερα το 1977, σταμάτησα να πίνω και αποφάσισα να συγκεντρωθώ στη δουλειά».

Για τα social media

«Καταλαβαίνω την αξία και τη δύναμη των social media, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ! Έχω μία σελίδα στο Facebook με 5.4 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν κάνει like (στη σελίδα). Αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω! Ωστόσο, εκτιμώ σε αυτές τις πλαρτφόρμες γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρεις το μήνυμα σου στον κόσμο».

Για τον «Νονό»
«Ο Michael Corleone στον ''Νονό'' ήταν και είναι ακόμα, ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω παίξει ποτέ. Δεν τον είδα ως έναν γκάνγκστερ. Ένιωσα ότι η εξουσία του ήταν η αινιγματική προσωπικότητα του. Δυστυχώς το στούντιο, δεν το είδε αυτό σε εμένα και σκέφτονταν να με απολύσουν. Κανένας, εκτός τον Francis Ford Copolla, δεν με ήθελε για τον  ρόλο»».

Για τα παιχνίδια της τύχης
«Οι παππούδες μου κατάγονταν από μια πόλη στη Σικελίαη οποία ονομάζεται Κορλεόνε. Τύχη; Ναι, ίσως - είναι πολύ παράξενο! Η ζωή έχει τόσες πολλές ανατροπές»

Η φημολογούμενη κόντρα με τον Robert De Niro
«Ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε μένα και τον Robert De Niro. Τον ξέρω αρκετά καλά. Είναι ένας φίλος και έχει περάσει και αυτός, παρόμοια πράγματα με μένα. Μουαρέσει αυτό που κάνει με την κωμωδία! Είναι μία μεγαλοφυία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης