Η Μαίρη Λίντα παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά

Η Μαίρη Λίντα παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά

Ακούραστη, ερμήνευσε τα υπέροχα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, και κομμάτια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι- Ο Γιώργος Κριμιζάκης την συνόδευσε και στο πιάνο.

 Η Μαίρη Λίντα παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά
Με αστείρευτο κέφι αλλά και συγκίνηση έγινε τη Δευτέρα το βράδυ η παρουσίαση του διπλού cd της Μαίρης Λίντα   «60 Χρόνια Μαίρη Λίντα» - Ζωντανή ηχογράφηση από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η διευθύνουσα σύμβουλος της MINOS EMI, Μαργαρίτα Μάτσα τονίζοντας τη λαμπρή πορεία της καλλιτέχνιδας το εξαιρετικό ρεπερτόριο των τραγουδιών της το μοναδικό μπρίο της και την υπέροχη και απείραχτη από το χρόνο ερμηνεία της.

Ευχαρίστησε όλους του παριστάμενους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τον πρέσβη του Καναδά  Robert Peck που  ήταν και η κινητήριος δύναμη για την πραγματοποίηση της συναυλίας την παρελθούσα χρονιά.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια ο πρέσβης του Καναδά μίλησε για την αγάπη του στην ελληνική μουσική,  τον θαυμασμό και την βαθειά εκτίμηση του στο πρόσωπο της Μαίρης Λίντα  και τη χαρά του για την έκδοση αυτής της μοναδικής συλλεκτικής ηχογράφησης.

Αμέσως μετά η Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο της,  πλησίασε τον πιανίστα και μαέστρο της Γιώργο Παγιάτη και τον Θανάση Βασιλά με το μπουζούκι του, ευχαρίστησε ως οικοδέσποινα της βραδιάς τους παριστάμενους και το τραγούδι ξεκίνησε.

Ακούραστη, υπέροχη, αληθινή πρωταγωνίστρια, ερμήνευσε τα υπέροχα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, τη «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα»  και το «Σε πότισα ροδόσταμο» του Μίκη Θεοδωράκη το «Ξημερώνει» και το «Κάνε τον πόνο σου χαρά» του Μάνου Χατζιδάκι καθώς και επιτυχίες του Γιώργου Κριμιζάκη που την συνόδευσε και στο πιάνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης