Ringo Starr: «Ήμουν τρελός για 20 χρόνια μετά τη διάλυση των Beatles!»

Ringo Starr: «Ήμουν τρελός για 20 χρόνια μετά τη διάλυση των Beatles!»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του θρυλικού σκαθαριού

Ringo Starr: «Ήμουν τρελός για 20 χρόνια μετά τη διάλυση των Beatles!»
Στο αλκόολ στράφηκε ο Ringo Starr, μετά τη διάλυση των Beatles, όπως εξομολογείται σήμερα στους Time of London. Το τέλος του θρυλικού συγκροτήματος, διέλυσε συναισθηματικά τον Ringo Starr. «Ήμουν τρελός για 20 χρόνια!», αποκαλύπτει ο 74χρονος ντράμερ. Ο εθισμός του στο αλκόολ του δημιουργήσε πολλά κενά και όπως παραδέχεται, υπάρχουν χρόνια ολόκληρα τα οποία έχουν σβηστεί από τη μνήμη του. «Ήμουν μεθυσμένος. Πολλά δεν παρατήρησα όλα αυτά τα χρόνια, κάποια από τα οποία δεν θυμάμαι καθόλου!».

Μετά τη διάλυση των Beatles, τη δεκαετία του 1970 και του 1980, ο Starr ακολούθησε μία επιτυχημένη σόλο καριέρα και σημείωσε τρελή επιτυχία με κομμάτια όπως “Back Off Boogaloo” και “No No Song". Η πρώτη φορά που μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης μαζί με τη σύζυγό του και ηθοποιό Barbara Bach, ήταν το 1988, παίρνοντας την απόφαση που του άλλαξε τη ζωή.
Πώς ζει τώρα; «Κάνω υγιεινή ζωή. Είμαι χορτοφάγος και τρώω πολύ λάχανο και μπρόκολο!». Τώρα κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Postcards from Paradise».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης