Τζόνι Μίτσελ: «Σε καλή διάθεση» σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Τζόνι Μίτσελ: «Σε καλή διάθεση» σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Η 71χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης που βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της το απόγευμα της Τρίτης, ανέκτησε τις αισθήσεις της και πλέον βρίσκεται στην εντατική, ξύπνια και σε καλή διάθεση

Τζόνι Μίτσελ: «Σε καλή διάθεση» σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες
Στην εντατική βρίσκεται η Τζόνι Μισέλ, η οποία βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες χθες το απόγευμα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς πριν φτάσει στην κλινική, είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της. Παρά το γεγονός ότι συνήλθε στο ασθενοφόρο, η 71χρονη εισήχθη στην εντατική για πλήρη παρακολούθηση.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η Τζόνι Μίτσελ " ανέκτησε τις αισθήσεις της στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο". "Βρίσκεται στην εντατική, υποβάλλεται σε εξετάσεις, είναι ξύπνια και σε καλή διάθεση".

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τζόνι Μίτσελ είχε δηλώσει στο περιοδικό Billboard ότι πάσχει από μία σπάνια δερματική ασθένεια, το σύνδρομο Μόργκελονς, που την εμποδίζει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της.
Κλείσιμο

Από την ιστοσελίδα της σήμερα καλούνται οι φαν της να την έχουν στη σκέψη τους.

"Ανάψτε ένα κερί και τραγουδείστε ένα τραγούδι, ας τής στείλουμε όλοι τις ευχές μας".

Η Τζόνι Μίτσελ εισήλθε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1997. Έλαμψε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών ΄60 και ΄70. Γνωστά άλμπουμ το "Clouds", το "Ladies of the Canyon και το "Blue".  Είναι μία από τις μορφές του Woodstock, στην οποία έχουν απονεμηθεί 8 βραβεία Γκράμι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης