Ο Roger Moore αρνείται ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Idris Elba

Ο Roger Moore αρνείται ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Idris Elba

Ο βετεράνος ηθοποιός ξεκαθαρίζει τη θέση του με μηνύματα που έγραψε στο Twitter!

Ο Roger Moore αρνείται ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Idris Elba
«Χαμένοι στη μετάφραση», έγραψε ο βετεράνος ηθοποιός, Roger Moore, σε tweet του για τις ρατσιστικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match για τον αφρικανικής καταγωγής Βρετανό ηθοποιό, Idris Elba. 

Πληροφορίες λένε ότι ο Elba θα ενσαρκώσει τον επόμενο James Bond. Έτσι, όταν σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, ζητήθηκε από τον 88χρονο ηθοποιό να εκφράσει την γνώμη του για τον Elba, εκείνος είπε: «Πριν από χρόνια είχα πει ότι ο Cuba Gooding Jnr θα ήταν ένας καταπληκτικός Bond, αλλά ήταν ένα αστείο! Μπορεί τον James Bond να τον έχει ερμηνεύσει ένας Σκωτσέζος, ένας Ουαλός και ένας Ιρλανδός, όμως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είναι "Αγγλος-Αγγλος"».
Κλείσιμο

To σχόλιο του προκάλεσε «διαδικτυακό πόλεμο» με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν τον Moore για ρατσισμό. Ο ίδιος ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, με ένα μήνυμα που έγραψε στο Twitter. «Σε μία συνέντευξη που έδωσα στο Paris Match, αναφέρεται ότι έκανα ένα ρατσιστικό σχόλιο στον Idris Elba. Κάτι που είναι αναληθές. Χαμένοι στη μετάφραση», έγραψε ο Moore. Στη συνέχεια ανέβασε και ένα δεύτερο σχόλιο, απαντώντας σε έναν χρήστη στο Twitter: «Όταν ένας δημοσιογράφος σε ρωτά αν ο Βοnd θα έπρεπε να είναι Άγγλος και εσύ συμφωνείς μαζί του, τότε τα αποσπάσματα για τον Idris Elba, είναι απλά εκτός πλαισίου».

Ο Roger George Moore, διαδέχτηκε το 1973, τον Σον Κόνερι, στον ρόλο του κινηματογραφικού πράκτορα 007. Ενσάρκωσε τον James Bond σε επτά ταινίες, από το 1973 έως το 1985.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer της νέας ταινίας του James Bond «Spectre», με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig:

Δείτε το video εδώ:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης