Αποχώρηση-έκπληξη από τους «One Direction»

Αποχώρηση-έκπληξη από τους «One Direction»

Ποιος πήρε την απόφαση ν'αποχωρήσει από το συγκρότημα που σημειώνει τρελές πωλήσεις σε όλον τον κόσμο;

Αποχώρηση-έκπληξη από τους «One Direction»
Ο Zayn Malik αποχωρεί από το συγκρότημα «One Direction», προκαλώντας σοκ στις θαυμάστριες του σε όλον τον κόσμο, που αναρωτιούνται το γιατί, με μήνυματά τους στα social media.

O 22χρονος μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από το πιο νούμερο ένα boy band σε όλο τον κόσμο: «Είναι μία τρελή απόφαση. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Και ότι κάνω αυτό που είναι σωστό για εμένα, σωστό για τα παιδιά. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου!».

Κλείσιμο

Διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να απατά την σύντροφο Perrie Edwards, ο Μalik είπε ότι είναι ακόμα μαζί και ότι η Pierrie τον υποστηρίζει στην απόφαση του. Τέλος έβαλε και στις φήμες που τον θέλόυν να έχει κακές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, τον Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne και Niall Horan . «Δεν θα μπορούσαν να πέσουν έξω πιο πολύ! Η μπάντα μου με καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι άνετα τα παιδιά με την απόφασή μου. Και το καταλαβαίνουν!».

Και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να κάνω κάτι που δεν με έκανε ευτυχισμένο για να κάνω ευτυχισμένους τους άλλους». Όσο για τις θαυμάστριες που «πλήγωσε» με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη μπάντα: «Νιώθω ότι απογοήτευσα τις θαυμάστριες μου αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Δεν είναι ότι τους γυρίζω την πλάτη, απλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω γιατί δεν αισθάνομαι ότι είμαι εγώ!», είπε ο Zayn Malik.

Τον περασμένο Νοέμβριο, τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος βρίσκονταν στην Αμερική, προωθώντας τη νέα τους δουλειά. Σε τηλεοπτική τους εμφάνιση στο «Today Show», απουσίαζε ο Zayn Malik, λόγω ίωσης όπως ισχυρίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Τότε ο παρουσιαστής τους ρώτησε ευθέως για τις φήμες που ήθελαν τον Malik να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης με τα ναρκωτικά: «Μήπως υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από μία απλή ίωση; Φήμες κάνουν λόγο για εξάρτηση από ουσίες! Τι συμβαίνει;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή προς τους One Direction, οι οποίοι επέμειναν στον ισχυρισμό ότι ο τραγουδιστής υπέφερε από ίωση στομάχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης