Δείτε την αφίσα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse

Δείτε την αφίσα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse

Σκηνοθέτης ο Asif Kapadia, που πριν τέσσερα χρόνια σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ για το θρύλο της Formula 1, Ayrton Senna

Δείτε την αφίσα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse
Με τίτλο απλά το όνομά της, «Amy», ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πρόωρα χαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας, Amy Winehouse, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Όμως, η αφίσα για την προώθηση του ντοκιμαντέρ έκανε ήδη την εμφάνισή της και ο βρετανικός Τύπος την υποδέχθηκε, αναφέροντας ότι το ντοκιμαντέρ θα εμβαθύνει σε μια από τις πιο τραγικές ιστορίες της μουσικής βιομηχανίας του 21ου αιώνα.



Εγγύηση για την άρτια ποιότητα του ντοκιμαντέρ είναι ο σκηνοθέτης Asif Kapadia, που πριν τέσσερα χρόνια είχε σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Βραζιλιάνου πιλότου της Formula 1, επίσης πρόωρα αδικοχαμένου, Ayrton Senna.
Κλείσιμο



Στο ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνεται αρχειακό υλικό, που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας για την ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς και τραγούδια της, που είχαν παραμείνει ανέκδοτα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που συνοδεύει την αφίσα για το ντοκιμαντέρ «η τεράστια επιτυχία της τραγουδίστριας είχε ως αποτέλεσμα την αμείλικτη και επεμβατική εισβολή των μέσων ενημέρωσης στη ζωή της τα οποία σε συνδυασμό με τις ταραγμένες σχέσεις της και τον επισφαλή τρόπο ζωής της, έκαναν τα πράγματα να εξελιχθούν τραγικά για εκείνη».

Η αξέχαστη και δημοφιλής τραγουδίστρια, είδωλο για τους θαυμαστές της και όχι μόνο, γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983 στο Λονδίνο και πέθανε σε ηλικία 27 ετών, στις 23 Ιουλίου του 2011, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Για το άλμπουμ της «Back to Black» βραβεύθηκε με πέντε βραβεία Grammy, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού «Rehab», (Αποτοξίνωση), που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ, απηχούν με εύγλωττο τρόπο την άνιση μάχη που έδινε με το αλκοόλ και με τα ναρκωτικά...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης