Ryan Gosling: «Η νέα μου ταινία είναι άκρως αυτοβιογραφική»

Ryan Gosling: «Η νέα μου ταινία είναι άκρως αυτοβιογραφική»

Σε πάνελ «άνοιξε» την καρδιά του ο Αμερικανός ηθοποιός για το πως είναι να μεγαλώνεις με ένα γονιό, συζητώντας το πρώτο του σκηνοθετικό ντεμπούτο την ταινία Lost River που διαπραγματεύεται το θέμα της μονογονεϊκής οικογένειας - Δείτε το trailer 

Ryan Gosling: «Η νέα μου ταινία είναι άκρως αυτοβιογραφική»
Είναι το όνειρο πολλών γυναικών , αλλά πλέον είναι πατέρας καθώς πριν λίγους μήνες η σύντροφος του ηθοποιός Eva Mendes.

Ο Gosling πλέον όμως είναι και σκηνοθέτης. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετείχε σε πάνελ με τον σκηνοθέτη  Guillermo del Toro στο Austin του Τέξας, και παραδέχτηκε ότι η νέα του ταινία «Lost River» την οποία σκηνοθετεί με πρωταγωνίστρια την Christina Hendricks, είναι άκρως αυτοβιογραφική.

Η ταινία μιλάει για μια γυναίκα που μεγαλώνει τα δύο της παιδιά μόνη της στα περίχωρα της πόλης του Detroit σε συνθήκες πολύ αντίξοες.
Κλείσιμο

Ο ίδιος δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια και την εμπειρία του να μεγαλώνεις με έναν γονιό. «Πιστεύω ότι όταν είσαι παιδί και μεγαλώνεις μόνο με την μητέρα σου, οι άνδρες γύρω σου λειτουργούν σαν λύκοι. Θυμάμαι να περπατάω με την μητέρα μου και άνδρες να της σφυρίζουν στους δρόμους ή αυτοκίνητα να την περικυκλώνουν, να σταματάνε και να της φωνάζουν διάφορα. Είναι πολύ απειλητικό ειδικά όταν είσαι πολύ μικρός». 

Ο Gosling μίλησε για την ζωή του στον Καναδά και οτι πάντα ονειρευόταν να ζήσει στο Detroit καθώς για έναν Καναδό η Αμερική και το Detroit ειδικά είχαν τη φήμη του πολύ σκληρού μέρους.

 Η ταινία έκανε πρεμιέρα πέρσι στις Κάννες και θα βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο. Διαδραματίζεται στο Σικάγο και ήδη λαμβάνει ενθαρρυντικές κριτικές από κάποιους κριτικούς κινηματογράφου, αλλά και βιτριολικές από κάποιους άλλους όπως ο Peter Bradshaw του Guardian.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης