Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beth Hart στην Τεχνόπολη

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beth Hart στην Τεχνόπολη

Ξεκινάει σήμερα η προπώληση για την υποψήφια για Grammy, Beth Hart, που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως μία από της μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχή μας

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beth Hart στην Τεχνόπολη
Για 20 χρόνια καθηλώνει το κοινό της με την απίστευτή δύναμή της, το εύρος της φωνής και των καλλιτεχνικών της δυνατοτήτων και την ψυχή της.  Η απίστευτη φωνή της Beth είναι που παρακίνησε τους κιθαρίστες-θρύλους Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa και Buddy Guy να παίξουν μαζί της  τόσο δισκογραφικά όσο και ζωντανά. 

Ξανά και ξανά, οι εμφανίσεις της Beth Hart, σε πόλεις όπως Νέα Υόρκη,  Λος Άντζελες, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι, Σύδνεϋ και Μελβούρνη, γίνονται sold out.  

H καλύτερη ζωντανή της ερμηνεία ως τώρα όμως ίσως είναι  η συμμετοχή της, μαζί με τον Jeff Beck, στο «2012 Kennedy Center Honors», όπου απέτισαν φόρο τιμής στον Buddy Guy, και ήταν η μία από τις δύο συμμετοχές της βραδιάς, όπου το κοινό σηκώθηκε όρθιο για την επευφημήσει, με πρώτους απ’ όλους τον Πρόεδρο της Αμερικής Barack Obama και τη σύζυγό του Michelle.

Κλείσιμο
Το νέο της άλμπουμ, Better Than Home, αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα. Και είναι ίσως το καλύτερό της ως τώρα. Είναι μια δουλειά πιο ενδοσκοπική από ποτέ. Φτάνει ως το βάθος της ψυχής της, αποκαλύπτοντας ανείπωτο πόνο στο παρελθόν της, οικογενειακά θέματα και προσωπικούς της δαίμονες, αλλά και τη συμφιλίωσή της με όλα αυτά και την αξιοποίηση της γνώσης που της χάρισαν ώστε να βρει την αληθινή ομορφιά της ζωής της.

Την κυκλοφορία του θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σταθμός της μεγάλης αυτής περιοδεία είναι και η Αθήνα, αφού με μεγάλη ανυπομονησία την περιμένουμε την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από 2 Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης