Μετά τον Χόκινγκ... transexual! Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του Eddie Redmayne

Μετά τον Χόκινγκ... transexual! Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του Eddie Redmayne

Πάει για δεύτερο Όσκαρ ο Βρετανός ηθοποιός με έναν ρόλο που τον ντύνει γυναίκα

Μετά τον Χόκινγκ... transexual! Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του Eddie Redmayne
Ο Eddie Redmayne είναι αγνώριστος ως όμορφη τραβεστί παίζονταν τον ρόλο της πρωτοπόρου για τα δικαιώματα των τραβεστί και των ομοφυλόφιλων Einar Wegener.

Η νέα ταινία ακολουθεί την επιτυχία του «The Theory Of Everything» που του χάρισε το πρώτο του Όσκαρ. Ο 33χρονος ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε μια κούκλαρα κοκκινομάλλα με καρέ μαλλί, κόκκινο κραγιόν και μαύρη μάσκαρα που από Einar Wegener έγινε Lili. 

Η ταινία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '20 και περιγράφει τη ρομαντική ιστορία μεταξύ ενός παντρεμένου ζευγαριού και του πειραματισμού με την σεξουαλικότητα του.

Κλείσιμο
Η γυναίκα του Gerda Waud τον έπεισε να ντύνεται γυναίκα και το όνομα του να είναι Lili. 

O ηθοποιός συνεργάστηκε με την ίδια κινησιολόγο που χρησιμοποίησε για να μιμηθεί τις κινήσεις του Stephen Hawking και όπως δήλωσε «προσπαθώ να σκέφτομαι γυναικεία. Περπάτημα, πόζα, φορώντας γυναικεία εσώρουχα, παπούτσια κτλ. Πιστεύω οτι είναι ο πιο ευαίσθητος ρόλος που έχω παίξει».

Η έρευνα προετοιμασίας τον έκανε να συναντηθεί και με ανθρώπους από την κοινότητα transexuals που είχαν και αυτοί κάνει επεμβάσεις αλλαγής φύλου πολλά χρόνια πριν, με τρομερούς κινδύνους για την υγεία τους. 

Η ταινία θα έχει τον τίτλο «The Danish Girl» και συμπρωταγωνιστούν μαζί του οι Amber Heard, Matthias Schoenaerts και Ben Whishaw. Θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα μέσα του 2015.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης