Ο Μάικλ Φασμπέντερ ενσαρκώνει τον Στηβ Τζομπς

Ο Μάικλ Φασμπέντερ ενσαρκώνει τον Στηβ Τζομπς

Σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόηλ

Ο Μάικλ Φασμπέντερ ενσαρκώνει τον Στηβ Τζομπς

«Κλείδωσε» τελικά το καστ της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Στηβ Τζομπς μετά από συνεχείς αποχωρήσεις. Την ταινία που ήταν αρχικά να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ, υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Bρετανός σκηνοθέτης, Ντάνι Μπόηλ «Slumdog Millionaire» και τον ιδρυτή της Apple θα ενσαρκώσει, ο Μάικλ Φασμπέντερ που έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στην ταινία «Shame» και «12 χρόνια Σκλάβος» ως σαδιστής ρατσιστής ιδιοκτήτης φυτείας. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και το σενάριο αυτής, υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος για το «The Social Network», Aaron Sorkin.

O Σεθ Ρόγκεν θα υποδυθεί τον Στιβ Ουόσνιακ, συνιδρυτή της Apple και o Τζεφ Ντάνιελς αναλαμβάνει τον ρόλο του αμφιλεγόμενου Τζον Σκάλεϊ. Το καστ της ταινίας συμπληρώνει η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Γουινσλετ στον ρόλο της επικεφαλής του τμήματος marketing Johanna Hoffman.

Ο Στηβ Τζομπς έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου του 2011, νικημένος από τον καρκίνο. Είχε προγηθεί μία ακόμα βιογραφική ταινία για τον Τζομπς, το 2013, με πρωταγωνιστή τον Άστον Κούτσερ, αλλά είχε δεχτεί χλιαρές κριτικές και σημειώσε μέτριες εισπράξεις στο box office.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης