Σύζυγος μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ αποκαλύπτει: «Με βίασε ο Μπιλ Κόσμπι»

Σύζυγος μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ αποκαλύπτει: «Με βίασε ο Μπιλ Κόσμπι»


H Chidra Ladd, η σύζυγός του κινηματογραφικού παραγωγού, Alan Ladd Jr. αποκαλύπτει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό, σε ηλικία 21 ετών

Σύζυγος μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ αποκαλύπτει: «Με βίασε ο Μπιλ Κόσμπι»
Με ένα εκτενές κείμενο η Chidra Ladd, η σύζυγός του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ, Alan Ladd Jr. ( "Blade Runner", "Braveheart", και "Chariots of Fire"), περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μπιλ Κόσμπι. Με τίτλο «Κόσμπι: Εμπιστεύσου με», η  Ladd αποκαλύπτει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό, όταν εκείνη ήταν 21 ετών,  και εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος.

«Το 1969 συνάντησα τον Μπιλ Κόσμπι όταν δούλευα στην Νέα Υόρκη για τον κινηματογραφικό παραγωγό Ray Stark. Ήμουν 21 ετών, μία ελεύθερη γυναίκα στην πιο συναρπαστική πόλη. Ήταν 32, γνωστός διεθνώς ως ένας κωμικός και τηλεοπτικός αστέρας, ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ανθρώπους της showbiz». Έτσι περιγράφει η Ladd την πρώτη τους γνωριμία.

«Ήταν παντρεμένος με την τωρινή του σύζυγό και φερόταν σαν αληθινός κύριος», αποκαλύπτει η Ladd για το διάστημα που ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Πήγαιναν σινεμά, βλέπανε μαζί τηλεόραση στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μαζί με την συγκάτοικό της και έτρωγαν πίτσα. Ένα βράδυ της ζήτησε να περάσει να τον  πάρει από το διαμέρισμα ενός φίλου του για να πάνε σινεμά. «Είχα φρικτό πονοκέφαλο αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τη βραδιά. Μου είπε ότι είχε ένα θαυματουργό χάπι για τον πονοκέφαλο. Πήγε στο άλλο δωμάτιο και γύρισε κρατώντας μία κάψουλα. Τον ρώτησα δύο φορές τι χάπι ήταν. Κάθε φορά μου έλεγε: «Δεν με εμπιστεύεσαι;».
Στην συνέχεια η Chidra Ladd περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του φερόμενου κατά συρροή βιαστή.
Κλείσιμο

«Για περισσότερα από 45 χρόνια προσπάθησα να θυμηθώ ακριβώς τι συνέβη εκείνη τη νύχτα...Εκείνο που θυμάμαι καθαρά είναι να ξυπνάω την άλλη μέρα το πρωί γυμνή στο κρεβάτι του και τον  Κόσμπι να φοράει ένα λευκό μπουρνούζι και να φέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα το ασυνήθιστο. Ήταν εμφανές ότι είχε κάνει σεξ μαζί μου. Ήμουν φοβισμένη και τρομαγμένη...Μετά από μία αμήχανη και μικρή συνομιλία μας, έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Μπήκα στο ανσασέρ και άρχισα να κλαίω, πράγμα που συνέχισα να κάνω μέχρι να πάω στο διαμέρισμα μου...Συνέχισα να ρωτώ τον εαυτό μου γιατί να τύχει σε εμένα. Εκτός από την συγκάτοικο μου, δεν το συζήτησα με κανέναν άλλον, για 36 χρόνια». Και συνεχίζει: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω ανοιχτά για εκείνη τη νύχτα και η τελευταία. Δεν έχω σκοπό να κάνω μήνυση, δεν θέλω και δεν χρειαζομαι χρήματα. Δεν πρόκειται να δώσω συνεντεύξεις. Γιατί να μιλήσω τώρα; Η απάντηση είναι απλή. Η αλήθεια πρέπει να γίνεται γνωστή. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω, περισσότερες από 20 γυναίκες, έβγαλαν στο φως τις ιστορίες τους, που είναι όμοιες με τη δική μου.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Chidra Ladd έμαθε να ζει με τον εφιάλτη που έζησε και να βλέπει τον βιαστή της στην τηλεόραση, να δίνει συνεντεύξεις και να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. Μέχρι που το σκάνδαλο των βιασμών είδε το φως της δημοσιότητας. Για τον ίδιο όμως, η Chidra ήταν μία άγνωστη. «Στα χρόνια που ακολούθησαν συνάντησα τον Κόσμπι μία φορά, όταν ο σύζυγός μου, ένας επιτυχημένος και βραβευμένος με Όσκαρ, κινηματογραφικός παραγωγός με σύστησε σε αυτόν. Έτρεμα και αναρωτιόμουν αν θα με αναγνώριζε. Η αντίδραση του τα είπε όλα. Για τον Κόσμπι, ήμουν απλά μία άγνωστη!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης