Νέο παιδικό βιβλίο: «Μαμά, τι χρώμα έχει το μυαλό μου;»

Νέο παιδικό βιβλίο: «Μαμά, τι χρώμα έχει το μυαλό μου;»

Ένα όμορφο βιβλίο, ένα ελληνικό παραμύθι με υπέροχη εικονογράφηση για να δωρίσετε αυτές τις γιορτές

Νέο παιδικό βιβλίο: «Μαμά, τι χρώμα έχει το μυαλό μου;»
Πώς γίνεσαι ο ήρωας του δικού σου παραμυθιού; Πώς ξεγλυστράς από την πραγματικότητα στο όνειρο και πίσω; Και αν μπορείς και τα καταφένρεις όλα αυτά, σκέφτηκες ποτέ τι χρώμα έχει το μυαλό σου; Ο Μιχαήλ Άγγελος, ένα αγόρι στην ηλικία σου, ίσως λίγο μικρότερο – ίσως λίγο μεγαλύτερο, κάνει απίστευτα ταξίδια με τη φαντασία του. Καμιά φορά παίρνει και τη μαμά του μαζί για να της θυμίζει να μην ξεχνά πώς είναι να είσαι παιδί…

Αλήθεια έχει χρώμα το μυαλό; Κι αν έχει, πώς είναι; Μάθετε μέσα από την τρυφερή ιστορία της Στέλλας Τζανέτη πώς γίνεται να ανοίξουμε παράθυρο στη φαντασία, στο όνειρο και στην Αγάπη με οδηγό το ζεστό φως των Χριστουγέννων, ακόμα κι αν είμαστε κουκουλωμένοι… στο ζεστό μας πάμπλωμα!

Η συγγραφέας Στέλλα Τζανέτη, γεννήθηκε τον Μάιο του 1973 στην Αθήνα. Άρχισε να γράφει από πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, και εργάστηκε 14 χρόνια σε πολυεθνικούς οργανισμούς ως Διευθύντρια Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών και 3 χρόνια στον χώρο της Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ως Διοικητική Διευθύντρια. 

Κλείσιμο
Το βιβλίο, Μαμά τι χρώμα έχει το μυαλό μου, είναι το πρώτο της εκδοτικό έργο. Ο εικονογράφος Βασίλης Τζανετής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο το 1974.

Σπούδασε γραφιστική και εργάστηκε σε τυπογραφικούς οίκους στο δημιουργικό τμήμα. Του αρέσει να «σκιτσάρει» σαν μικρό παιδί, γι’ αυτό ανέλαβε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε αυτό εδώ το παραμύθι.

Τιμή: 6,50 €
Σελίδες: 48
Είδος: Παραμύθι
Εκδόσεις Ιβίσκος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης