Ρυθμός και κέφι στην Πλατεία Συντάγματος με τη Θωμαή Απέργη

Ρυθμός και κέφι στην Πλατεία Συντάγματος με τη Θωμαή Απέργη

Η ξεχωριστή τραγουδίστρια μαζί με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων

Ρυθμός και κέφι στην Πλατεία Συντάγματος  με τη Θωμαή Απέργη

Μία μοναδική συναυλία έρχεται να δώσει ρυθμό και κέφι  στο κέντρο της Αθήνας,  στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, το τζαζ μουσικό σύνολο του Δήμου Αθηναίων, Big Band συμπράττει με τη νέα, ξεχωριστή καλλιτέχνιδα Θωμαή Απέργη της Panik Records, για μία μουσική παράσταση γεμάτη jazz, soul και funky ήχους, αλλά και μουσικές διαδρομές έκπληξη, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.  
Η συμμετοχή της εκρηκτικής Θωμαής Απέργη στη συναυλία αναμένεται να συμπληρώσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο το ρεπερτόριο της Big Band, που περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολο Big Band, καθώς και έργα της σύγχρονης τζαζ και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών.
Η ιδιαίτερη φωνή της και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της σε συνδυασμό με την υψηλή δεξιοτεχνία των σολίστ της Big Band στον τζαζ αυτοσχεδιασμό, αποτελούν μια εκρηκτική σύμπραξη ερμηνείας, ήχου και μουσικής κατάρτισης.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης