«Το Μονοπάτι του Θανάτου»: O Liam Neeson επιστρέφει

«Το Μονοπάτι του Θανάτου»: O Liam Neeson επιστρέφει

Ο ηθοποιός επιστρέφει με την ταινία A Walk among the Tombstones (το Μονοπάτι του Θανάτου), ένα αστυνομικό θρίλερ που ταιριάζει γάντι στον ηθοποιό

«Το Μονοπάτι του Θανάτου»: O Liam Neeson επιστρέφει
Ο πιο σημαντικός, ίσως, κινηματογραφικός action star της τελευταίας δεκαετίας, ο υπέροχος Λίαμ Νίσον, ακολουθεί ένα μονοπάτι γεμάτο μυστικά και εκπλήξεις, χτισμένο μέσα από την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Λόρενς Μπλοκ.

Η best seller σειρά μυθιστορημάτων θρίλερ και μυστηρίου, δια χειρός του μετρ του είδους, λειτουργεί ως θεμέλιο για την κατασκευή ενός ανεξέλεγκτου κινηματογραφικού σύμπαντος, τοποθετώντας τον μυστηριώδη Ματ Σκάντερ, έναν πρώην Νεοϋορκέζο μπάτσο, ακριβώς στο επίκεντρο.
 
Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο πάντοτε συγκλονιστικός Λίαμ Νίσον (“Η Αρπαγή 1,2,3”, “Non-Stop”), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος, για το σώμα, Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ.

Κλείσιμο
Παρότι, αρχικά, διστακτικός αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (τον οποίον υποδύεται ο Νταν Στίβενς του “Downton Abbey”) προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν και ότι οι απαγωγείς-εγκληματίες είναι σεσημασμένοι, δικτυωμένοι, και άκρως επικίνδυνοι.
 
            Με τη γραμμή της ηθικής να ταλαντώνεται μεταξύ καλού και κακού, ένα συγκλονιστικό ανθρωποκυνηγητό ξεκινά στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
 
25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer: http://bit.ly/12oUL1F
 
Στο press portal (πατήστε εδώ: http://bit.ly/WofaMv) της Odeon μπορείτε να κατεβάσετε υποτιτλισμένο τρέιλερ, αφίσα και φωτογραφικό υλικό για την ταινία «Το Μονοπάτι του Θανάτου» (A Walk Among the Tombstones). Επισυνάπτεται δελτίο Τύπου.
 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης