Οι συντελεστές της ταινίας «Beautiful life» έφτασαν Ζάκυνθο

Οι συντελεστές της ταινίας «Beautiful life» έφτασαν Ζάκυνθο

Η ταινία θα γυριστεί τόσο στο νησί όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και έχει θέμα τη διάσωση των Εβραίων της Ζακύνθου από τους Ναζί, κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι συντελεστές της ταινίας «Beautiful life» έφτασαν Ζάκυνθο
Στη Ζάκυνθο, βρίσκονται οι συντελεστές της ταινίας - ντοκιμαντέρ «Beautiful life», για να ενημερώσουν την κοινή γνώμη αναφορικά με το περιεχόμενο της δουλειάς τους η οποία βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα και ειδικότερα στη διάσωση των Εβραίων της Ζακύνθου από τους ναζί την περίοδο του Β' παγκοσμίου πολέμου.

Η ταινία θα γυριστεί τόσο στη Ζάκυνθο όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και έχει γίνει ενημέρωση στον δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου για να προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστεί.

Σήμερα φθάνουν στη Ζάκυνθο ο παραγωγός Greg. Pappas (που είναι Πρόεδρος του Greek American Foundation), ο σκηνοθέτης Κ. Παπαδουλάκης και ο Haim Konstantini που είναι εβραϊκής καταγωγής και από τους επιζώντες εκείνης της εποχής.

Σήμερα στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου από τους συντελεστές της ταινίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης