Ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε συναυλία για έναν μόνο θεατή!

Ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε συναυλία για έναν μόνο θεατή!

O τυχερός που τελικά απόλαυσε την prive συναυλία του 73χρονου καλλιτέχνη, ο Fredrik Wikingsson, πίστευε ότι είχε πέσει θύμα φάρσας!

Ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε συναυλία για έναν μόνο θεατή!
Τι και αν είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και μετρά εκατομμύρια θαυμαστές; Ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε συναυλία για έναν μόνο άνθρωπο. Ο τυχερός που απόλαυσε τη prive συναυλία από τον 73χρονο Ντίλαν και τη μπάντα του, είναι ο Fredrik Wikingsson, παρουσιαστής στη σουηδική τηλεόραση και σούπερ φαν του καλλιτέχνη.

Ο Wikingssοn είναι φίλος του σκηνοθέτη Anders Helgeson που κάνει ένα κινηματογραφικό πείραμα: καταγράφει τις αντιδράσεις ανθρώπων που βιώνουν μοναχικά κάτι που είναι σχεδιασμένο -όπως για παράδειγμα μία συναυλία του Μπομπ Ντίλαν- να απολαύσουν χιλιάδες θεατές. Ο Wikingsson σε συνέντευξη του, στο περιοδικό Rolling Stone μίλησε για την κυριολεκτικά ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε: «Πίστευα ότι θα ανέβουν άσχετοι τύποι στη σκηνή και θα γελάσουν μαζί μου.  Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Ντίλαν θα δεχόταν να κάνει κάτι τέτοιο» είπε.

«Χαμογελούσα όλη την ώρα λες και είχα πάρει έκστασι. Επειτα το σαγόνι μου πονούσε για ώρες καθώς δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω», συμπλήρωσε ο Fredrik
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης