Cher: Ακυρώνει την περιοδεία της λόγω προβλήματος υγείας

Cher: Ακυρώνει την περιοδεία της λόγω προβλήματος υγείας

Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μία ιογενή λοίμωξη που δεν της επιτρέπει να συνεχίσει την επιτυχημένη περιοδεία της «Dressed to Kill»- Το μήνυμα της 68χρονης σταρ στο Twitter

Cher: Ακυρώνει την περιοδεία της λόγω προβλήματος υγείας
Η Cher, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, αντιμετωπίζει μία ιογενή λοίμωξη και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει. Χτες, η 68χρονη σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τελευταίες 26 συναυλίες της περιοδείας της, «Dressed to Kill».

Η Cher πριν λίγες μέρες έγραψε στο Twitter: «Δεν θα ακυρώσω την περιοδεία μου, μόνο αν δεν μπορώ να σηκωθώ. Αυτός ο ιός είναι φονιάς» και σχεδίαζε να επιστρέψει στην σκηνή τον επόμενο μήνα. Αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν της το επέτρεψε και οι γιατροί θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

«Ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν βρίσκω λόγια να ζητήσω συγγνώμη στους θαυμαστές μου που αγοράσατε εισιτήρια για να με δείτε. Είμαι πολύ περήφανη για το show. Ήταν το καλύτερο μου. Ελπίζω να καταφέρω να επιστρέψω του χρόνου ώστε να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα» έγραψε χτες στο Twitter η τραγουδίστρια, επιβεβαιώνοντας την ακύρωση της περιοδείας της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης