Μπιλ Κόσμπι: Κατηγορείται για βιασμό για δεύτερη φορά

Μπιλ Κόσμπι: Κατηγορείται για βιασμό για δεύτερη φορά


Η ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ο ηθοποιός την κακοποιούσε σεξουαλικά, όταν εκείνη ήταν ακόμα έφηβη

Μπιλ Κόσμπι: Κατηγορείται για βιασμό για δεύτερη φορά
Πίσω από το χαμόγελο του κωμικού Μπιλ Κόσμπι , που μεσουράνησε την δεκαετία του 80' στην αμερικανική τηλεόραση, η πιο γνωστή δουλειά του ήταν το «The Cosby Show» που προβλήθηκε από το 1984 έως το 1992, φαίνεται ότι κρύβονται διαστροφικά ένστικτα. Έπειτα από την Χάνιμπαλ Μπουρές που είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από τον Κόσμπι, η 47χρονη σήμερα ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν, έδωσε μία συνέντευξη στην Daily Mail, με την οποία «καίει» τον 77χρονο ηθοποιό.

                                        Η Μπάρμπαρα Μπόουμαν

Τριάντα χρόνια μετά, η Μπόουμαν έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλικές επιθέσεις από τον Κόσμπι και περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε: «Μου έριξε ναρκωτικά και με βίασε αυτός ο άνθρωπος. Είναι ένα τέρας. Με πλησίασε σαν τέρας. Ελπίζω οι άνθρωποι που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση να μην σιωπούν, επειδή δέχονται πίεση από διάσημους, πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους.  Αν βοηθώ με αυτόν τον τρόπο έστω και ένα θύμα, τότε έκανα τη δουλειά μου» είπε η Μπόουμαν για την απόφαση της να κάνει τις αποκαλύψεις.

Κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, η Μπόουμαν συνάντησε για πρώτη φορά τον κωμικό σε ηλικία 17 ετών, το 1985, έπειτα από ένα ραντεβού που της κανόνισε ο ατζέντης της. Ο Κόσμπι της παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα τη βοηθούσε στο ξεκίνημα της καριέρας της, και συχνά την προέτρεπε να τον βλέπει σαν «πατέρα της». «Μου έλεγε και μου ξαναέλεγε "Να με εμπιστεύεσαι σαν να ήμουν ο πατέρας σου". Ήξερε, ότι δεν είχα την πατρική φιγούρα στη ζωή μου. Το ήξερε αυτό. Έμοιαζα ανεξάρτητη αλλά γνώριζε ότι ήμουν ευάλωτη και αισθανόμουν μόνη μου. Με χειραγώγησε και με έκανε τον εμπιστευτώ. Επέμενε να του δίνω το 100% του εαυτού μου». Η Μπόουμαν υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κόσμπι, σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου και στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου την παρέρυρε όταν εκείνη ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. «Όποιο και αν ήταν το ναρκωτικό που μου έδινε, δεν μου επέτρεπε να να σκεφτώ καθαρά. Ήταν σαν να πάθαινα αμνησία. Σαν να μου έκανε κάποιος λοβοτομή. Δεν μπορούσα να σκεφτώ, ακόμα και όταν ξυπνούσα. Ήμουν κενή» θυμάται η Μπάρμπαρα Μπόουμαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης