O Tοm Hanks δημοσιεύει ένα διήγημα στο περιοδικό New Yorker

O Tοm Hanks δημοσιεύει ένα διήγημα στο περιοδικό New Yorker

Ο σπουδαίος ηθοποιός γράφει για τέσσερις φίλους που ταξιδεύουν στο διάστημα

O Tοm Hanks δημοσιεύει ένα διήγημα στο περιοδικό New Yorker
Το περιοδικό New Yorker που έχει φιλοξενήσει στις σελίδες τους ιστορίες του διασημότερων συγγραφέων στον κόσμο, από τον Haruki Murakami μέχρι τη Margaret Atwood, δημοσιεύει ένα διήγημα του ηθοποιού Tom Hanks. Οι κεντρικοί ήρωες στην ιστορία του Hanks είναι τέσσερις φίλοι που ταξιδεύουν στο φεγγάρι.

«Το να ταξιδέψουμε στο φεγγάρι μοιάζει λιγότερο περίπλοκο φέτος, από όσο φάνταζε το 1969» αφηγείται ο Ηanks και συνεχίζει: «Πρότεινα να προγραμματίσουμε μία εκτόξευση με αφορμή την επέτειο των 45 χρόνων από την διαστημική πτήση του Apollo 11, τη διασημότερη διαστημική πτήση στην ιστορία, αλλά ο Steve Wong είχε οδοντίατρο την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου». Ο Hanks, που ενσάρκωσε τον Jim Lovell στην ταινία Apollo 13, κάνει στο διήγημά του έντονες αναφορές στην τεχνολογία. Γράφει για έναν από τους ήρωες του ότι κατά τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού, έβλεπε τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Breaking Bad» στο iPad του, και ότι μαζί με τους υπόλοιπους αστροναύτες ανέβαζαν selfies με φόντο τη Γη. Στην συνέχεια, οι τέσσερις φίλοι, είδαν την Γη να ανατέλλει στον ορίζοντα, ακούγοντας ένα «μη αναμενόμενο τραγούδι», τον «Κύκλος της Ζωής», από τον «Βασιλιά των Λιονταριών». «Θα περίμενα κάτι πιο κλασικό, όπως ένα κομμάτι του Franz Joseph Haydn ή του George Harrison» σημειώνει ο Tom Hanks.

Η επιστροφή των τεσσάρων ανδρών στον πλανήτη Γη, «συνοδεύτηκε από ερωτήσεις που αφορούσαν τι επρόκειτο να κάνουν όταν πια γυρίσουν στο σπίτι τους, εκτός από το να κάνουν post στο Instragram». Ο Tom Hanks με αφορμή τη δημοσίευση της ιστορίας του στο περιοδικό είπε: «Σε όλη μου τη ζωή συναναστρεφόμουν με σπουδαίους παραμυθάδες, και σαν ένας ενθουσιασμένος μαθητής, θέλω πω τη δική μου ιστορία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης