Shia LaBeouf: «Δεν έχω αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός»

Shia LaBeouf: «Δεν έχω αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός»

O ηθοποιός που φέρεται να έκοψε το πρόσωπο του με μαχαίρι για να φαίνονται τα τραύματα του αληθινά στο νέο πολεμικό δράμα που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Fury», μιλάει ανοιχτά για την ανασφάλεια που έχει για τις υποκριτικές του ικανότητες

 Shia LaBeouf: «Δεν έχω αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός»
Ο συμπρωταγωνιστής του Μπραντ Πιτ, στο πολεμικό δράμα «Fury», ο Shia LaBeouf μίλησε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου, για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κόψει με μαχαίρι το πρόσωπό του και να έχει βγάλει ένα δόντι του, για να φαίνεται πιο καταπονημένος στον ρόλο του στρατιώτη στην ταινία. «Δεν έχω αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός και δεν πιστεύω στις ικανότητες μου» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σαν να σου ζητήσω να αντιδράσεις σε έναν πυροβολισμό αυτή την στιγμή. Είναι πιο εύκολο αν είχα ένα όπλο και πατούσα τη σκανδάλη. Τότε θα είχες μόνο να αντιδράσεις».

Τις παράξενες τακτικές που ακολουθεί ο Shia LaBeouf, αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του στο «Fury», Logan Lerman, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό GQ. «Η μακιγιέζ έφτιαχνε τα τραύματα στο πρόσωπο του Shia και εκείνος είπε: "Όχι, δεν φαίνονται αληθινά". Τότε πήρε το μαχαίρι και έκοψε το πρόσωπο του. Σε όλη την ταινία συνέχιζε να το κάνει. Όλες οι χαρακιές που θα δείτε στην ταινία είναι αληθινές»
 
Παρόμοιες τακτικές φαίνεται ότι ακολουθούν και οι παραγωγοί της ταινίας «Fury», που όπως αποκαλύψε ο Shia LaBeouf στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στο Λονδίνο, φρόντισαν να κάνουν κουρέλια ψυχολογικά τους ηθοποιούς του καστ: Brad Pitt, Logan Lerman, Michael Peña, Jon Bernthal και Scott Eastwood, στήνοντας ένα σκληρό boot camp. «΄Ηταν κάτι περισσότερο από μία σωματική δοκιμασία, ήταν ψυχολογική. Έχτιζαν τέτοιες συνθήκες που ήσουν καταδικασμένος να αποτύχεις. Έπαιρνες 100 πους απς και μετά ζητούσαν άλλα 100 και αν τα κατάφερνες, άλλα εκατό».

Κλείσιμο
Στην ταινία ο Μπραντ Πιτ ενσαρκώνει έναν ηρωικό λοχία που ηγείται μιας ομάδας αμερικανών στρατιωτών στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Με όχημα ένα γερμανικό τανκ, ο λοχίας Πιτ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια αποστολή πίσω από τις γραμμές του εχθρού. «Παίζει αυτόν τον σκληρό και έντονο χαρακτήρα. Και είναι εξωφρενικά καλός» είπε για τον Μπραντ Πιτ ο σκηνοθέτης της ταινίας David Ayer.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης