Ο Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

Ο Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο» είπε ο Βρετανός ροκ σταρ σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo

Ο Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο
Για τη μάχη του με τον καρκίνο, μίλησε για πρώτη φορά, ο Βρετανός ροκ σταρ σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo. Ο Στήβεν Πάτρικ Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε θεραπεία για καρκίνο. «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό» είπε ο τραγουδιστής των Smith, που τους τελευταίους 18 μήνες έχει νοσηλευτεί πολλές φορές.

 Παρά την διάγνωση, ο 55χρονος Μόρισεϊ, είπε ότι δεν φοβάται τον θάνατο και ότι αισθάνεται καλά: «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω» είπε. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Η υγεία του Μόρισεϊ ήταν ήδη κλονισμένη. Στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

Ο Morrissey θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου.


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης