Άντονι Χόροβιτς: «Έχω ανέκδοτο υλικό του Φλέμινγκ και θα γράψω το νέο βιβλίο για τον Τζέιμς Μποντ»

Άντονι Χόροβιτς: «Έχω ανέκδοτο υλικό του Φλέμινγκ και θα γράψω το νέο βιβλίο για τον Τζέιμς Μποντ»

Ο Βρετανός συγγραφέας θα δώσει συνέχεια στις περιπέτειες του θρυλικού πράκτορα 007- Θα βασιστεί σε μία ανέκδοτη ιστορία που του εμπιστεύτηκε η κληρονόμος του Ίαν Φλέμινγκ

Άντονι Χόροβιτς: «Έχω ανέκδοτο υλικό του Φλέμινγκ και θα γράψω το νέο βιβλίο για τον Τζέιμς Μποντ»
«Ο Μποντ αγαπούσε τα γρήγορα αμάξια και πιο πολύ αγαπούσε να τα οδηγεί» έγραφε Ίαν Φλέμινγκ, ο δημιουργός του διασημότερου πράκτορα στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας,
το 1954.  Εξήντα χρόνια μετά, η αδημοσίευτη ιστορία του Φλέμινγκ, «Live and Let Die». 
όπως είναι ο τίτλος της, έπεσε στα χέρια του συγγραφέα Άντονι Χόροβιτς,  που ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει ένα νέο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ. Το νέο βιβλίο θα βασίζεται στην ιδέα του αξέχαστου Άγγλου συγγραφέα (1908-1964), που βάζει τον πράκτορα 007 να τρέξει στην Φόρμουλα Ένα, στην Γερμανία. Το σπάνιο υλικό, εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα του Σέρλοκ Χόλμς, Χόροβιτς, η κληρονόμος που διαχειρίζεται το αρχείο του Φλέμινγκ, Τζέσι Γκρίμοντ.

«Βρίσκω συναρπαστικό το να δώσω σε έναν σπουδαίο σεναριογράφο, όπως είναι ο Anthony, το αρχείο. Θέλω να δω τι θα κάνει» είπε η Γκρίμοντ.

Κλείσιμο
«Δεν είναι μυστικό ότι ο υπέροχος χαρακτήρας του Φλέμινγκ, έχει επηρεάσει το έργο μου. Όταν η κληρονόμος του, με πλησίασε για να γράψω το νέο βιβλίο για τον Μποντ, πώς θα μπορούσα να αρνηθώ;» είπε ο Άντονι Χόροβιτς. Και συνέχισε: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση, μεγαλύτερη από τον Σέρλοκ Χολμς, αλλά το να έχω ένα ανέκδοτο έργο του Φλέμινγκ με εμπνέει. Είναι ένα βιβλίο που πρέπει να γράψω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης