Tο «Royal Ballet» έρχεται στον ΑΝΤ1

Tο «Royal Ballet» έρχεται στον ΑΝΤ1

Ο σταθμός του Αμαρουσίου θα μεταδώσει τέσσερις παραστάσεις

Tο «Royal Ballet» έρχεται στον ΑΝΤ1
Τη μετάδοση τεσσάρων σπουδαίων παραστάσεων του Royal Ballet, του διασημότερου θιάσου μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, εξασφάλισε για μία ακόμη σεζόν ο όμιλος ANT1, φέρνοντας το ελληνικό, το κυπριακό κοινό και το κοινό της Σερβίας πιο κοντά στα παγκόσμια πολιτιστικά δρώμενα.

Οι μοναδικές παραστάσεις που μεταδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Royal Opera House live cinema» έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αποκτώντας φανατικό κοινό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κλείσιμο


Το ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο του Royal Ballet του Λονδίνου περιλαμβάνει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.

Τη σεζόν 2014-2015 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τέσσερις ακόμα εξαιρετικές παραγωγές, σε απευθείας μετάδοση από το Covent Garden Theater του Λονδίνου.

Οι παραστάσεις θα μεταδοθούν σε 14 πόλεις της Ελλάδος, της Κύπρου και της Σερβίας από επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα, συμπεριλαμβανομένων των Μεγάρων Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.



Πρώτη παράσταση είναι το έργο «Μανόν» του Αβά Πρεβό, σύμφωνα με τη χορογραφία του Kenneth MacMillan που θα μεταδοθεί στις 16 Οκτωβρίου 2014. Ο Kenneth MacMillan ζωντανεύει υπέροχα την ιστορία της Μανόν, που αναπαράγει τη βαρβαρότητα και την παρακμή, όπως περιγράφεται στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Αβά Πρεβό, αλλά και τον αδύναμο χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας που διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά και τον πόθο για πλούτη και προσοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης