Billy Connolly: «Ο Robin Williams μου τηλεφώνησε για να μου πει "αντίο"»

Billy Connolly: «Ο Robin Williams μου τηλεφώνησε για να μου πει "αντίο"»


Ο Σκωτσέζος κωμικός αποκαλύπτει ότι ο Robin Williams, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, του τηλεφώνησε για του ζητήσει τη συμβουλή του για την νόσο του Πάρκινσον και να του πει ότι τον αγαπάει

Billy Connolly: «Ο Robin Williams μου τηλεφώνησε για να μου πει "αντίο"»
Ο Billy Conolly, o Σκωτσέζος κωμικός αποκάλυψε ότι ο Robin Williams, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, του τηλεφώνησε για του ζητήσει την συμβουλή του για την νόσο του Πάρκινσον και να του πει ότι τον αγαπάει. «Του διαγνώστηκε η νόσος του Πάρκινσον, μετά από μένα. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και με ρώτησε πολλά πράγματα. Αλλά το να τηλεφωνήσει κανείς σε μένα για συμβουλές, είναι χάσιμο χρόνου γιατί απλά δεν ξέρω τι να συμβουλέψω» είπε στην Daily Mirror για την τελευταία συνομιλία που είχε με τον αξέχαστο κωμικό.

Εκείνο που απασχολούσε τον Williams, όπως αποκάλυψε o Conolly, ήταν ότι είχε χάσει σε έναν βαθμό τον έλεγχο της έκφρασης του προσώπου του, ένα σύμπτωμα της νόσου. Ο Conolly του είπε, τι πρέπει να κάνει, και ο Williams του τηλεφώνησε ξανά μετά από μία εβδομάδα για τον ευχαριστήσει. «Μου είπε, "είναι φοβερό, πιάνει!" Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος μου είπε ότι με αγαπάει. Του είπα "Το ξέρω" αλλά συνέχισε να μου το επαναλαμβάνει. "Ξέρεις ότι σε αγαπάω;" με ρωτούσε και εγώ έλεγα από μέσα μου "Τι στο καλό θέλέι να μου πει;". Μετά τον θάνατο του, σκέφτηκα "Θεέ μου, μου έλεγε αντίο".

Την αποκάλυψη ότι ο Williams έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον, έκανε πρόσφατα η σύζυγός του, Susan Schneider: «Ο Robin έδωσε μία γενναία μάχη με την κατάθλιψη, το άγχος, και τα αρχικά στάδια του Πάρκινσον, για την οποία δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει δημόσια»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης