Angelina Jolie: Η νέα της ταινία για την Αφρική και το ερωτικό δράμα με τον Brad Pitt

Angelina Jolie: Η νέα της ταινία για την Αφρική και το ερωτικό δράμα με τον Brad Pitt

Θεωρούσε χρέος της να γυρίσει μια ταινία για τον τόπο καταγωγής της κόρης της και η νέα της σκηνοθετική προσπάθεια εκπληρώνει αυτό το χρέος – Ολοκληρώνει τα γυρίσματα του ερωτικού δράματος που πρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt

Angelina Jolie: Η νέα της ταινία για την Αφρική και το ερωτικό δράμα με τον Brad Pitt
Στην Αφρική θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες γυρίσματα για τη νέα της ταινία η Angelina Jolie, η οποία θα ασχολείται με το θέμα λαθροκυνηγών που ταλανίζει τη «μαύρη ήπειρο».

Η σκηνοθέτης και ηθοποιός ήδη προωθεί με πρεμιέρες παγκοσμίως την ταινία της Unbroken που περιγράφει την ζωή του Ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου  Louis Zamperini και γυρίζει παράλληλα την τρίτη της ταινία στην οποία συμμετέχει και ο άνδρας της Brad Pitt, η οποία θα έχει τίτλο By the Sea.

Σύμφωνα με το site του The Hollywood Reporter, η ταινία πιθανώς να είναι ένα σενάριο που η Τζολί είχε γράψει πολλά χρόνια πριν, που περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού που ταξιδεύει μαζί σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του.

Τους ρόλους του ζευγαριού υποδύονται Τζολί και Πιτ, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το Mr. and Mrs. Smith. Ο Ρόλαντ (που υποδύεται ο Πιτ) ένας συγγραφέας και η σύζυγος του πρώην χορεύτρια Βανέσα (που υποδύεται η Τζολί) ταξιδεύουν στην Γαλλία στα μέσα της δεκαετίας του '70, σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Σε ένα πολύ μικρό παραθαλάσσιο χωριό, γνωρίζουν έναν ξενοδόχο και μια γκαρσόνα και η σχέση τους αλλάζει ξαφνικά...

O πρωθυπουργός της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα τον Αύγουστο στη χώρα του. 
Κλείσιμο

Δεν σταματάει όμως εδώ και ήδη δουλεύει το επόμενο της προτζεκτ η Αμερικανίδα ηθοποιός. Η νέα της ταινία για την Αφρική, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι θα είναι είναι ακόμα μια πραγματική ιστορία -βιογραφία , όπως και το Unbroken.

Η ιστορία είναι αληθινή και περιγράφει την ιστορία του παλαιοανθρωπολόγου Richard Leakey και της μάχης του κατά των λαθροκυνηγών ελεφαντοστού. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για ηθοποιούς, αν και η Τζολί έχει να συναγωνιστεί τον Λεονάρτο Ντι Κάπριο, τον Τομ Χάρντι και τον Τόμπι Μαγκουάιρ που δουλεύουν μαζί σε νέο πρότζεκτ με το ίδιο θέμα.

Το Unbroken θα το δούμε τον Δεκέμβριο στις αθηναϊκές αίθουσες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης