Τασούλας για το «γυμνό» στην Επίδαυρο: «Ο Ματιάς Λάνχοφ έκανε παραπάνω απ' όσα είχε ζητήσει»

Τασούλας για το «γυμνό» στην Επίδαυρο: «Ο Ματιάς Λάνχοφ έκανε παραπάνω απ' όσα είχε ζητήσει»

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τόνισε ότι ο Γερμανός σκηνοθέτης δεν τήρησε τα όσα προέβλεπε η άδεια που έλαβε

Τασούλας για το «γυμνό» στην Επίδαυρο: «Ο Ματιάς Λάνχοφ έκανε παραπάνω  απ' όσα είχε ζητήσει»
Στο «γυμνό» γύρισμα στην Επίδαυρο, αναφέρθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τασούλας, που οδήγησε στην σύλληψη του Γερμανού σκηνοθέτη Ματιάς Λάνχοφ, μετά από την καταγγελία αρχαιοφύλακα, για «προσβολή μνημείου».

«Εκανε παραπάνω πράγματα απ' όσα είχε ζητήσει», είπε στο Mega ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού  Κωνσταντίνος Τασούλας αναφερόμενος στον Γερμανό σκηνοθέτη.

Ο Λάνχοφ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου μαζί με ένα κινηματογραφικό συνεργείο για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τον ίδιο. Για τον σκοπό αυτό είχε ζητήσει μία άδεια για να γυρίσει μία σκηνή διαλόγου ανάμεσα σε εκείνον και σε άλλον καλλιτέχνη μέσα στο θέατρο της Επιδαύρου και για μια σκηνή ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, στο ιερό του Ασκληπιού. Στην πραγματικότητα όμως, η σκηνή που ήθελε να γυρίσει ήταν εντελώς διαφορετική. Ο αρχαιοφύλακας έκπληκτος είδε, κατά τις δύο τα ξημερώματα, μία ηθοποιό γυμνή στη σκηνη του θέατρου και κάλεσε την αστυνομία, κατηγορώντας τον σκηνοθέτη και το συνεργείο για προσβολή του μνημείου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης