Matt Damon: Επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Bourne;

Matt Damon: Επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Bourne;

To δίδυμο Matt Damon- Paul Greengrass, φέρεται να έχει «κλείσει» η Universal για το νέο σίκουελ της τριλογίας, με πρωταγωνιστή τον πράκτορα Jason Βourne

Matt Damon: Επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Bourne;
O Matt Damon  είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε σε νέο σίκουελ της τριλογίας για τον πράκτορα Jason Bourne, με μία προϋπόθεση: εάν την σκηνοθεσία αναλάμβανε ξανά ο Paul Greengrass. Το στούντιο της Universal-σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα - είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» το δίδυμο Damon-Greengrass, για τη νέα ταινία «Bourne», που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2016.

Οι παραγωγοί της Universal φαίνεται ότι κατάφεραν να πείσουν τον Paul Greengrass, τον σκηνοθέτη των δύο τελευταίων ταινιών της τριλογίας «Τhe Bourne Supremacy» (2004) και «The Bourne Ultimatum» (2007), που δήλωνε αρνητικός στο ενδεχόμενο μίας νέας ταινίας, λέγοντας ότι ο χαρακτήρας του πράκτορα Jason Βοurne δεν είχε πλέον δυνατότητες εξέλιξης. Μαζί με την πρώτη ταινία ,  το «The Bourne Identity» του 2002 σε σκηνοθεσία του Doug Liman, η τριλογία έφερε στα ταμεία της Universal περισσότερα από 900 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, το «The Bourne Ultimatum» κέρδισε τρία βραβεία Όσκαρ, Μοντάζ, Ήχου και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ. Μέχρι στιγμής, το στούντιο της Universal δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης