Το κοινό συρρέει να εξασφαλίσει εισιτήρια για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

Το κοινό συρρέει να εξασφαλίσει εισιτήρια για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δώρος Δημοσθένους και η Δήμητρα Σταθοπούλου θα ερμηνεύσουν στο Ηρώδειο (3/10) τις επιτυχίες του αξέχαστου συνθέτη

Το κοινό συρρέει να εξασφαλίσει εισιτήρια για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
Μεγάλο διαφαίνεται το ενδιαφέρον του κοινού για τη συναυλία – αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα, που θα γίνει στο Ηρώδειο την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου.

Η προπώληση των εισιτήριων άρχισε από το καταστήματα Public και το viva.gr, με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν τις πρώτες τέσσερις ημέρες προπώλησης, ξεπερνά τα 1.000. Οι τιμές τους ξεκινούν από 15 ευρώ και φθάνουν έως 70 ευρώ.

Η συναυλία με τη μουσική του Μάριου Τόκα, θεωρείται ως ένα κορυφαίο γεγονός της φετινής πολιτιστικής σεζόν. Τη μοναδικότητα της εκδήλωσης διασφαλίζουν σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δώρος Δημοσθένους και η Δήμητρα Σταθοπούλου που θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες του Μάριου Τόκα, όπως το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», η «Εθνική μας Μοναξιά», «Λαδάδικα», «Θάλασσες» και πολλά άλλα, σε ενορχήστρωση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Μαζί τους, στην αφήγηση, ο Στέλιος Μάϊνας και οπτικοακουστικές παρουσιάσεις με ντοκουμέντα από το έργο του συνθέτη που άφησε το αποτύπωμά του στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Κλείσιμο

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης