Tο συγκινητικό αντίο του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του

Tο συγκινητικό αντίο του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του

«Ήσουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, είσαι ο Θεός μου... σ' αγαπώ», έγραψε ο νεαρός τραγουδιστής αποχαιρετώντας τον πατέρα του - Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον μεγάλο καλλιτέχνη - Εκατοντάδες τα μηνύματα για τον χαμό του στα social media

Tο συγκινητικό αντίο του Γιάννη Βαρδή στον πατέρα του
Την Πέμπτη και σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αντώνη Βαρδή που έφυγε στην ηλικία των 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης, έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. 

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο γιος του μεγάλου τραγουδοποιού, Γιάννης Βαρδής, επιθυμία του πατέρα του είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος», που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε αστέγους. 

Κλείσιμο


 Για τον Γιάννη ο Αντώνης Βαρδής δεν ήταν απλώς ένας πατέρας, ήταν «ο καλύτερος φίλος», το «στήριγμά», «η αδυναμία» και «η ζωή» του.

Σε 135 λέξεις ο γιος του μεγάλου καλλιτέχνη προσπάθησε να ευχαριστήσει τον πατέρα του για όσα του έμαθε και όσα δίδαξε γιατί όπως έγραψε χαρακτηριστικά «είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου, γιατί είμαι αυτό που ήθελες».

«Είμαι εσύ, με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο Θεός μου... σ' αγαπάω!». Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε το «αντίο» του στον «άνθρωπό» του ο Γιάννης Βαρδής.

Ολόκληρο το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή έχει ως εξής: «Ο,τι και να πω είναι λίγο και τόσο μικρο στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ησουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο και την αγάπη που είχες για όλους, το να μην κρατάω κάκια σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει. Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το καθετί που συμβαίνει, να μη βιάζομαι σε αποφάσεις, να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στη ζωή μου, μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα απ τη σιωπή. Μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πώς να με ηρεμείς ακόμα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο. Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες,είμαι... εσύ,με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο θεός μου... σ' αγαπώ!».




 Εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους του Αντώνη Βαρδή, που πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο και δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του, ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί από χθες τον χαμό του. Δεκάδες διάσημοι και πολλοί περισσότεροι απλοί πολίτες εξέφρασαν από το πρωί της Τρίτης τη θλίψη τους αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του μεγάλου τραγουδοποιού.

«Ήταν ο φίλος μου όταν ήμασταν νέοι κι οι δυο. Ήταν ο μουσικός που θαύμαζα. Ήταν ο συνθέτης που έγραφε και λάτρευα τις μουσικές του. Ήταν ο Αντώνης μου, ο Αντώνης μας. Ήταν η ψυχή της παρέας, η ψυχή της μοναξιάς, η ψυχή της υπερηφάνειας, του γέλιου, του θυμού, της ανατροπής, της γλύκας, της διαφωνίας, του χιούμορ, της φιλίας, της αγάπης, της φλόγας. Ο Αντώνης!!! Η αγάπη μετά, από μακριά, ο θαυμασμός, το νοιάξιμο, η κιθάρα του που με χάραξε. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου, συγγνώμη αν δεν σου είπα ποτέ πόσο πολύ σ' αγάπησα για όλα αυτά που ήσουν. Μακάρι να τα ένιωσες... Θα "ξημερώνει" χωρίς εσένα μάτια μου και με πονάει πολύ αυτό», έγραψε η Χαρούλα Αλεξίου στη σελίδα της στα social media.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης