O Σεπτέμβιος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

O Σεπτέμβιος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Athena , ο Δώρος Δημοσθένους, οι Marietta Fafouti and Band, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου

O Σεπτέμβιος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μετά από ένα αυγουστιάτικο διάλειμμα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επανέρχεται στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα συνεχίζοντας τις συναυλίες στον καταπράσινο κήπο του, καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Στις 5/9 ο Φοίβος Δεληβοριάς κάνει ποδαρικό για τον μήνα Σεπτέμβριο με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και αγαπημένων του δημιουργών. Ακολουθεί η Athena στις 10/9, γνωστή σε όλους μας και από παλαιότερη εμφάνισή της στο Μέγαρο, σε μια μουσική βραδιά με στοιχεία φολκ-ροκ, ποπ, τζαζ, κλασικής μουσικής. “Let’s swing again” προτρέπει ο τίτλος της συναυλίας του Δώρου Δημοσθένους, προδιαθέτοντας το κοινό για το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσει, στις 16/9. Δύο ημέρες αργότερα, (18/6) στη σκηνή ανεβαίνουν οι  Marieta Fafouti and Band  ερμηνεύοντας τραγούδια του 3ου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της αλλά και παλαιότερες γνωστές επιτυχίες της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στον κήπο του Μεγάρου στις 20/9 και δίνει τη σκυτάλη στις 27/9 στον Μίλτο Πασχαλίδη σε ένα μουσικό αφιέρωμα με τίτλο «ο Μητροπάνος να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο, και ο Ξυδούς στο βάθος, δεύτερη φωνή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης