Δεν πάει φυλακή ο έμπορος ναρκωτικών που συνδέθηκε με την υπόθεση του Philip Seymour Hoffman

Δεν πάει φυλακή ο έμπορος ναρκωτικών που συνδέθηκε με την υπόθεση του Philip Seymour Hoffman

Απέφυγε την ποινή της φυλάκισης-Οι καταθέσεις των αστυνομικών που τον «έκαιγαν» και ο λόγος που ο δικαστής δεν μπόρεσε να τις λάβει υπόψη

Δεν πάει φυλακή ο έμπορος ναρκωτικών που συνδέθηκε με την υπόθεση του Philip Seymour Hoffman
Ο εισαγγελέας του Μανχάταν, απάλλαξε από το ενδεχόμενο φυλάκισης τον έμπορο ναρκωτικών και μουσικό της τζαζ, Robert Aaron που είχε συνδεθεί με την υπόθεση θανάτου του Philip Seymour Hoffman. Ο Αaron οδηγήθηκε στις αρχές τον περασμένο Φεβρουάριο, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Hoffman, ως ο βασικός ύποπτος που προμήθευσε στον αδικοχαμένο ηθοποιό την μοιραία δόση ναρκωτικών.

Γεννημένος στον Καναδά, ο 58χρονος Aaron που κινδύνεψε με φυλάκιση και πιθανή απέλαση, αρνήθηκε στο δικαστήριο ότι προμήθευσε στον αξέχαστο ηθοποιό την μοιραία δόση. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, που συμμετείχαν στη σύλληψη του Aaron, οι αρχές γνώριζουν καλά ότι είναι ο άνθρωπος που πουλούσε στον ηθοποιό συχνά ναρκωτικά, και αποκάλυψαν ότι σε εκείνους έχει παραδέχτει ην ενοχή του. Όπως ισχυρίστηκαν, κατά την σύλληψη του ο Aaron παραδέχτηκε ότι είναι έμπορος ναρκωτικών και ότι κάποιες φορές προμήθευε τον ηθοποιό. Ο δικαστής όμως δεν μπορούσε να λάβει υπόψη τις καταθέσεις τους, γιατί αποδείχτηκε ότι δεν είχαν διαβάσει τα δικαιώματα του Aaron κατά την σύλληψη του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σπίτι του Aaron βρέθηκε το ποσό των 1,284 δολαρίων, ενώ ανάλογο ποσό -1.200 δολάρια- είχε σηκώσει λίγο πριν τον θάνατο του ο Hoffman από τους λογαριασμούς του.

Κλείσιμο
Eμφανώς ανακουφισμένος, o Robert Aaron δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστήριο: «Όλα τελείωσαν. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έχασα τον φίλο μου».

Ο Philip Seymour Hoffman, βρέθηκε νεκρός στις 2 Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν, με μία σύριγγα καρφωμένη στο αριστερό του χέρι. Στο διαμέρισμα του βρέθηκαν 50 σακουλάκια ναρκωτικών. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο 46χρονος ηθοποιός πέθανε από ένα ένα κοκτέιλ ναρκωτικών και ότι δεν είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης