Κιθάρες και.. περασμένες αγάπες στο Χυτήριο

Κιθάρες και.. περασμένες αγάπες στο Χυτήριο

Δύο απολαυστικά βράδια με κιθάρες σε solo από τον Γιάννη Κωνσταντινίδη και μεγάλες αγάπες στον πολυχώρο Χυτήριο

Κιθάρες και.. περασμένες αγάπες στο Χυτήριο
Το Σάββατο 30 Αυγούστου ο Γιάννης Κωνσταντινίδης σε ένα live που θα μαγέψει. Ο Κωνσταντινίδης, συνθέτης των σημαντικότερων τραγουδοποιών (Κότσίρας, Παπακωνσταντίνου, Στόκας, Σαββιδάκης, Χρηστίδου κ.α) σε ένα απολαυστικό σόλο από αυτά που κάνουν ομορφότερα τα καλοκαιρινά βράδια.

Mε τις μαγικές του κιθάρες, ερμηνεύει μερικές από τις πιο γνωστές μελωδίες. Ο "Κιθαρίστας του Θεού" συναντά το "Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι" και το "Γύρω από την αγάπη", το να "Είσαι εκεί" και μαζί του guest η τραγουδίστρια Ρούλα Αντωνοπούλου.


Τι συμβαίνει όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα καλούνται να αναβιώσουν, άθελά τους, την περασμένη τους αγάπη, μέσα από διάσημα ζευγάρια; Ρίτσαρντ Μπάρτον - Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Μαρια Κάλλας - Αριστοτέλης Ωνάσης και άλλοι παθιασμένοι έρωτες αναμετρούνται στη σκηνή μέσα από ένα κωμικοτραγικό live, με ελληνικά και ξένα τραγούδια, διασκευασμένα σε ρυθμούς swing, bossa nova, tango, reggae;

H παράσταση με τίτλο «Περασμενες Μου Αγάπες» που αποτελεί μια κωμική μουσική παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη. (Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου)

Κλείσιμο


Xυτήριο Τheatre/Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
ώρα έναρξης: 22.30
τιμή εισόδου: 5 ευρώ
τηλέφωνα κρατήσεων: 6951787821
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης