O Φίλιππος Πλιάτσικας και η Φιλαρμονική της Πράγας στο Ηρώδειο

O Φίλιππος Πλιάτσικας και η Φιλαρμονική της Πράγας στο Ηρώδειο

Τον Σεπτέμβριο-Έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου»

O Φίλιππος Πλιάτσικας και η Φιλαρμονική της Πράγας στο Ηρώδειο
“Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα”, “Μοναξιά μου όλα”, “Πούλα με”, “Πού να πάμε”, “Ποιος έχει λόγο στην αγάπη”, “Δεν θα δακρύσω πια για σένα”, “Είναι η αγάπη πόλεμος” και άλλα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα θα ακουστούν τελείως διαφορετικά στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Τον γνωστό τραγουδοποιό θα συνοδέψουν 60 κλασικά όργανα μιας από τις καλύτερες ορχήστρες του κόσμου, της Φιλαρμονικής της Πράγας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Friedemann Riehle. Στην συναυλία θα συμμετέχουν ο Μπάμπης Στόκας, η Liset Alea από τους Nouvelle Vague και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Η σύμπραξη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας για την παράσταση “The Other Side of Greece”, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στην Πράγα.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην “Κιβωτό του Kόσμου”.

Κλείσιμο
H Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πάτρας
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας με διευθυντή τον Γερμανό Friedemann Riehle, θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ορχήστρες του κόσμου. Κατέχει εξέχουσα θέση στις ηχογραφήσεις κινηματογραφικής μουσικής, με πάνω από 100 κυκλοφορίες soundtracks. Ηχογραφεί για labels όπως Decca, EMI, Sony BMG, κ.α. και έχει συνεργαστεί με επιφανείς προσωπικότητες του κινηματογράφου, μεταξύ άλλων με τον συνθέτη Elmer Bernstein και τους σκηνοθέτες David Lynch και Roman Polanski. Μεγάλοι σταρ του κλασικού ρεπερτορίου, όπως η τσελίστα Sol Gabetta και οι τενόροι Jonas Kaufmann και Salvatore Licitra, έχουν ηχογραφήσει με την ορχήστρα. Για να ενσωματώσει τη σύγχρονη μουσική στο κλασικό ρεπερτόριο, ο Riehle συχνά διευθύνει κονσέρτα με κλασικά ροκ έργα, όπως των Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen, ενώ η ορχήστρα συνεργάστηκε για μια σειρά συναυλιών με τον front man των Deep Purple, Ian Gillan.

Η Κιβωτός του Κόσμου
Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες και πολλά χωρίς γονείς.   www.kivotostoukosmou.org

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 21.00
Τηλ: 210 7298930

Εισιτήρια: Άνω διάζωμα - Γενική είσοδος 25€, Εκπτωτικά 15€ (Φοιτητικά - Ανέργων - ΑΜΕΑ, σε περιορισμένο αριθμό), Κάτω διάζωμα - Διακεκριμένη Ζώνη: 78€, A΄ Ζώνη: 63€, Β΄ Ζώνη: 48€, Γ΄ Ζώνη: 35€

Προπώληση: Καταστήματα PUBLIC, Ticket Services - Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr, τηλεφωνική αγορά: 210 7234567.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης