Μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας

Μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας

Το Βιβλιοπωλείο Λεμόνι για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει έκθεση εικαστικών στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας.

Μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας

«Σιωπηλά σαν Σημάδια» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας που παρουσιάζεται από τις 23 έως και τις 31 Αυγούστου με 120 φωτογραφίες, έργο δέκα σημαντικών φωτογράφων και εικαστικών.  

Ο Γιώργος Βουτσινάς εκθέτει δώδεκα πειραματικές φωτογραφίες από τη φύση, η Αναστασία Βουτυροπούλου φωτογραφίζει την Αίγινα, ο Αλέξανδρος Ίσαρης παρουσιάζει πρόσωπα πόλεων και καφενεία από την παλιά Αθήνα∙ η Λίζη Καλλιγά συμμετέχει με φωτογραφίες από αρχαιότητες και από σκοτεινές θάλασσες∙ η Ισμήνη Καρυωτάκη με μια σειρά φωτογραφιών δρόμου από το σύγχρονο Βερολίνο και από τη ζωή των μεγαλουπόλεων∙ ο Πάνος Κοκκινιάς φωτογραφίζει τοπία της Ελλάδας που έκανε για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία∙ η Μάρω Κουρή, με τις ταξιδιωτικές της φωτογραφίες, εστιάζει με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά του κόσμου μας∙ ο Μιχάλης Μοσχολιός συμμετέχει με φωτογραφίες δρόμου από τη ζωή των πόλεων, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος συνθέτει μια πρόταση σε άσπρο μαύρο από παλιές και νέες φωτογραφίες και τέλος ο Βάνιας Ξύδας, με αστικά και ονειρικά τοπία παρουσιάζει δώδεκα φωτογραφίες.

Ο Βάνιας Ξύδας φωτογραφίζει όπου βρίσκεται, χωρίς να χρειάζεται να συμβαίνει κάτι σημαντικό. Καδράρει συνδυάζοντας  στο έργο του, την κίνηση και την ακινησία. Σε αυτήν την έκθεση παρουσιάζει 12 έγχρωμες φωτογραφίες από αστικά τοπία που πολλές φορές γίνονται ονειρικά μέσα από την ματιά και το κάδρο του φωτογράφου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης