O ντράμερ των Placebo, Steve Forrest: «Το ελληνικό κοινό μας δίνει αγάπη»

O ντράμερ των Placebo, Steve Forrest: «Το ελληνικό κοινό μας δίνει αγάπη»

Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη συναυλία των Placebo στην Αθήνα,  ο Steve Forrest, ο ντράμερ και το νεότερο μέλος του συγκροτήματος εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό κοινό

O ντράμερ των Placebo, Steve Forrest: «Το ελληνικό κοινό μας δίνει αγάπη»
Το νέο ραντεβού των Placebo με το ελληνικό κοινό, έχει οριστεί για την Παρασκευή 8 Αυγούστου. Οι «πρίγκιπες» της alternative rock, θα τα δώσουν όλα στον τελευταίο όροφο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιούν για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Loud Like Love».

Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη συναυλία, ο Steve Forrest, ο ντράμερ και το νεότερο μέλος του συγκροτήματος μιλάει για αυτή: «Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συναυλία μας στην Ελλάδα. Εχουμε ξαναπαίξει στην Αθήνα και ήταν υπέροχα. Μάλιστα επειδή... έχουμε φάει πολλή βροχή στις τελευταίες μας συναυλίες ελπίζουμε πως στην Ελλάδα ο καιρός θα είναι καλός. Το ελληνικό κοινό είναι πολύ παθιασμένο και δίνει πολλή αγάπη, θέρμη και ανταπόκριση. Στην προηγούμενη εμφάνισή μας, το 2010, το απολαύσαμε πραγματικά. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και αυτή τη φορά» είπε στο Έθνος.

Στην νέα τους συναυλία στην Ελλάδα θα δώσουν έμφαση στα νέα τους κομμάτια, καθώς επίσης και στα παλαιότερα τραγούδια «Every You, Εvery Me», «Come Home», «The Bitter End», «Twenty Years», «Meds» που αγαπήθηκαν όσο λίγα.

Η ιστορία των Placebo ξεκινά το 1994 με μία τυχαία συνάντηση του Brian Molko και του Stefan Olsdal (μπάσο) στον σταθμό του λονδρέζικου μετρό. Ο Molko και ο Olsdal  μπορεί να πήγαιναν επί επτά χρόνια στο ίδιο σχολείο, το American International School of Luxembourg, αλλά δεν είχε τύχει να μιλήσουν ποτέ. Η συνάντησή τους στον σταθμό του South Kensington, τούς οδήγησε σε ένα κοντινό μπαρ, όπου ο Molko προσκάλεσε τον Olsdal για να τον ακούσει να παίζει κιθάρα και να τραγουδά. Το ίδιο βράδυ αποφάσισαν να φτιάξουν το γκρουπ.

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 €, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 € και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €.
Κλείσιμο

Προπώληση:
Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Θεσσαλονίκη

Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης