Susan Sarandon: Παίρνω ναρκωτικά, τα είχα με τον Bowie, ο Woody Allen είναι απαράδεκτος

Susan Sarandon: Παίρνω ναρκωτικά, τα είχα με τον Bowie, ο Woody Allen είναι απαράδεκτος

Σε μια συνέντευξη... χείμαρρο, μια από τις ωραιότερες εξηντάρες του Χόλιγουντ μιλάει για όλες τις τρέλες της ζωής της...

Susan Sarandon: Παίρνω ναρκωτικά, τα είχα με τον Bowie, ο Woody Allen είναι απαράδεκτος
Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που στα 67 είναι τρομερά σέξι και μοιάζουν σαν να νικούν τον χρόνο. Χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς τρομακτικές πλαστικές και αλλοιώσεις, η Susan Sarandon είναι μια από τις πιο σέξι μεγαλύτερες γυναίκες με καταπληκτικά πόδια, όπως σημειώνουν όλοι όσοι την γνωρίζουν.

Βγαίνει με τριαντάρηδες, έχει φιλελεύθερες απόψεις και δεν είναι σε καμία περίπτωση μια τυπική εξηντάρα. Η τελευταία της ταινία είναι σε σκηνοθεσία Richard Glatzer έχει τίτλο «The Last of Robin Hood» και η Sarandon παίζει την Florence Aadland, την μητέρα της Beverly (Dakota Fanning)—μιας 15χρονης που ερωτεύεται παράφορα με τον 48άρη Erol Flynn που υποδύεται ο Kevin Kline, βασισμένη σε πραγματική ιστορία από τις τελευταίες μέρες του ηθοποιού Erol Flynn.

Στο online περιοδικό Daily Beast η Sarandon αποκαλύπτει ότι πηγαίνει σε περίεργα φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα (μιλάει συγκεκριμένα για το Burning Man Festival) και για τα ψυχοτροπικά ναρκωτικά που παίζουν σε τέτοια περιβάλλοντα. «Είναι αρκετά ψυχεδελικό μέρος από μόνο του και αρκετοί κάνουν ναρκωτικά, αλλά εγώ δεν είμαι νέα στην ιδέα των “μανιταριών” ας πούμε. Δεν μου αρέσουν τα χημικά βέβαια. Ο Timothy Leary ήταν φίλος μου, οπότε εκείνο το LSD ήταν αγνό και καλό, αλλά γενικά δεν ψάχνω να βρω χημικά ναρκωτικά, και δεν μου αρέσουν όσα σε κάνουν υπερβολικά ενεργητικό, το speed κτλ. Αλλά έχω κάνει Ayahuasca (ένα ποτό του Αμαζονίου που δημιουργεί παραισθήσεις που βρίσκεται στο Περού και άλλες χώρες) και μανιτάρια και άλλα τέτοια φυσικά ναρκωτικά που βρίσκονται στα φυτά. Αλλά μου αρέσουν όλα αυτά να τα δοκιμάζω στην φύση όχι μέσα στην πόλη. Η θέση μου για τη μαριχουάνα είναι «μην την κάνετε αν πρέπει να προσποιηθείτε ότι δεν είστε μαστουρωμένοι», με άλλα λόγια δεν θα έκανα ποτέ ναρκωτικά ενώ φροντίζω τα παιδιά μου. Θα έκανα μόνο στο Gran Canyon ή κάπου αλλού, όπου συνειδητοποιείς πόσο μικρός είσαι μέσα στο σύμπαν. Ο Steve Jobs είχε πει ότι το να πάρει LSD ήταν μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής του».

Κλείσιμο
Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτάει για την νομιμοποίηση της μαριχουάνας -των πολύ μικρών ποσοτήτων- στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός απαντά: «Ναι είναι καλλα που νομιμοποιήθηκε και πιστεύω ότι σύντομα θα νομιμοποιηθεί παντού και θα αλλάξουν έτσι πολλά. Αν οι άνθρωποι αφήσουν το αλκόολ τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Με τη μαριχουάνα δεν γίνεσαι επιθετικός. Δεν χτυπάς τη γυναίκα σου, δεν οδηγείς σαν τρελός, δεν προκαλείς ατυχήματα και σίγουρα δεν μπλέκεις σε καυγάδες. Δεν έχει υπάρξει θάνατος από μαριχουάνα» εξηγεί. «Πρέπει όμως ο νόμος να αντιμετωπίζει αυτές τις ουσίες με ελέγχους σε ποσότητες κτλ.» καταλήγει.

«Στην ταινία που παίζεις, η κόρη σου βγαίνει με κάποιον πολύ μεγαλύτερο της», παρατηρεί ο δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση της Sarandon: «Και ο Τσάρλι Τσάπλιν, σύγχρονος του Φλυν, είχε παντρευτεί μια δεκαπεντάχρονη. Τότε δεν ήταν περίεργο. Και σύμφωνα με τις ιστορίες που διάβασα πριν γυρίσουμε την ταινία, ο Ερολ Φλυν ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήθελε να την παντρευτεί». Ο δημοσιογράφος όμως την ρωτάει πώς θα ένιωθε αν ήταν η κόρη της. «Οχι απλά δεν θα ήθελα η 15χρονη κόρη μου να παντρευτεί 48άρη, αλλά ούτε και να κάνει σεξ. Αλλά γενικώς, η κοινωνία αποδέχεται τη μεγάλη διαφορά όταν ο μεγάλος είναι ο άντρας».



Παράλληλα με την ταινία, βγαίνει και η ταινία του Woody Allen με παρόμοιο θέμα. Πώς γίνεται και είναι της μόδας οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ξανά;

«Οι ταινίες είναι ωραίες όταν αναπροσδιορίζουν την πραγματικότητα, εμένα με ενοχλούν όταν παρουσίαζουν βία. Η βία είναι χειρότερη από τον γεροντοέρωτα. Η Emma Stone είναι φοβερός άνθρωπος. Για τον Woody Allen δεν είμαι σίγουρη, έχω θέματα μαζί του. Πιστεύω οτι διέλυσε μια οικογένεια και αυτό ήταν απαίσιο και το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει βιώσει τον αντίκτυπο αυτής της πράξης. Και ούτως ή άλλως πάντα είχε την φήμη ότι πηγαίνει με νεότερα κορίτσια. Και εννοώ πολύ νεότερα. Και αυτή η κοπέλα τότε (αναφέρεται στην τωρινή σύζυγο του Αλεν Σουν Γι και κόρη της τότε συζυγου του Μια Φάροου) ήταν τόσο εύθραυστη και νέα. Και πόσο άσχημα πρέπει να ένιωσε όλη η οικογένεια. Απλά δεν το κάνεις αυτό που έκανε, απαράδεκτος!».



«Εσείς τα είχατε με μεγαλύτερους άνδρες;», ρωτά ευθέως ο δημοσιογράφος για να λάβει την χωρίς περιστροφές απάντηση της Sarandon.

«Ναι, με τον Louis Malle είχαμε δεκαπέντε χρόνια διαφορά, ε ήταν και Γάλλος, είχε μια φάρμα από τρούφες, γενικώς ήταν διαφορετικός και αυτό για μένα ήταν πολύτιμο. Αλλά σε σχέση με άλλους σταρς, εγώ παντρεύτηκα στα είκοσι-κάτι (τον πρώτο της άνδρα Chris Sarandon) οπότε δεν κοιτούσα γύρω-γύρω. OK, είχα και εγώ διάσημους άνδρες, έναν ροκ σταρ και έναν επίσης ηθοποιό, αλλά δεν έκανα τρέλες ανάμεσα στους δύο γάμους μου. Εγώ είμαι της φωλιάς και μονογαμική».



Φυσικά ο δημοσιογράφος ρωτάει ποιός ήταν ο ροκ σταρ και η Sarandon απαντά «Ο David Bowie. Καταπληκτικός. Πραγματικό είδωλο. Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής μου». Σύμφωνα με πληροφορίες η Σάραντον διέλυσε την σχέση γιατί δεν ήταν έτοιμη για παιδιά.

«Μετά την Θέλμα και Λουίζ, μια από τις πιο γνωστές σου ταινίες, δεν σου φαίνεται περίεργο που ο Brad Pitt, που αναδείξατε από την ταινία είναι πλέον ο πιο διάσημος σταρ του πλανήτη;», είναι η επόμενη ερώτηση προς τη διάσημη ηθοποιό.



«Τον λατρεύω, είναι τόσο πολύ καλό παιδί, ευγενικός. Όλοι τότε λέγαμε πόσο γλυκούλης ήταν. Αυτός είπε δημοσίως πολλές φορές, ότι με την εμπειρία της ταινίας εκείνης, έμαθε πολλά από εμάς, αλλά εγώ είχα δει από τότε το πολύ μεγάλο ταλέντο που είχε. Είναι ηθοποιός χαρακτήρων, παγιδευμένος σε ένα φοβερό σώμα και με ένα τέλειο πρόσωπο», απαντά η Sarandon.

Τo Last Days of Robin Hood θα έρθει στην Ελλάδα το φθινόπωρο

Δείτε εδώ το trailer

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης