Manhattan: Ολόγυμνος στην βιτρίνα μιας γκαλερί

Manhattan: Ολόγυμνος στην βιτρίνα μιας γκαλερί

Γυναίκες και άνδρες περνάνε μπροστά από... τα πολύ ιδιαίτερα σημεία της ανδρικής ανατομίας, καθώς διασχίζουν την βιτρίνα της γκαλερί Rivington Design House

Manhattan: Ολόγυμνος στην βιτρίνα μιας γκαλερί
Ολόγυμνες φωτογραφίες παρουσιάζει η γκαλερί  Rivington Design House και όπως φαίνεται οι γυναίκες θαμώνες και γείτονες δεν ενοχλούνται καθόλου. Αυτό μάλλον γιατί οι φωτογραφίες είναι από ολόγυμνους άνδρες. Οι άνδρες περαστικοί όμως μάλλον εξοργίστηκαν από το θέαμα.

Σε άρθρο της η New York Daily News παρουσιάζει την έκθεση της καλλιτέχνιδας  Bek Andersen, μια φωτογραφική έκθεση που δείχνει τους ανθρώπους... όπως τους γέννησε η μαμά τους. Η ίδια αποκαλεί τους άνδρες που πόζαραν για αυτήν «γλυκά, υπέροχα και γενναιόδωρα» πλάσματα.

Κλείσιμο


Οι γείτονες της γκαλερί όμως δείχνουν να διαφωνούν καθώς στην βιτρίνα της γκαλερί κρέμεται η φωτογραφία ενός άνδρα, ολόγυμνου. Πολλοί θεωρούν ότι λόγω του ότι περνούν παιδιά από το σημείο δεν θα πρέπει να υπάρχουν καθόλου γυμνές εικόνες.

Η φωτογράφος που μεγάλωσε μέσα σε κοινότητα Μορμόνων θεωρεί ότι η απελευθέρωση από τις παραδόσεις οδηγεί στο να αποκαλυφθεί η πραγματική ένταση της ανθρώπινης συνθήκες. «Πλέον η θρησκεία μου είναι το σεξ, τα ναρκωτικά και το ροκ εντ ρολ. Θέλω να δω τα πάντα, δεν θέλω περιορισμούς».



Ο Sean Wiley, 26, ετών γείτονας δήλωσε πως δεν θεωρεί σωστό μικρά παιδιά να βλέπουν γεννητικά όργανα ανδρών. Ο Randy Rosen, 42 ετών είπε ότι η έκθεση ήταν προσβολή για τους κατοίκους και ότι υπάρχει παιδικός σταθμός κοντά στην έκθεση.

Αντιθέτως η Ali Cole 42 ετών, πηγαίνοντας την 7χρονη κόρη της στο σχολείο, δεν ενοχλήθηκε από την έκθεση λέγοντας «η κόρη μου έχει δει το ανθρώπινο σώμα σε διάφορα μουσεία, δεν το κάνουμε και ζήτημα, είναι φυσιολογικό» ενώ ο Jacob Sorensen, 42, πρόσθεσε «αν ήταν γυναικείο το σώμα δεν θα προκαλούσε τόσες αντιδράσεις». Τέλος η Lisa Forni, 53, δήλωσε πως δεν την ενοχλεί η φωτογραφία αλλά οτι ο άνδρας έχει «πολύ άσχημο πέος».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης