Η Γλυκερία στον κήπο του Μεγάρου

Η Γλυκερία στον κήπο του Μεγάρου

Θα παρουσιάσει τις αμέτρητες επιτυχίες της, αγαπημένα μας λαϊκά και σμυρνέϊκα τραγούδια και θα συναντήσει στη σκηνή τους συναδέλφους της: Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία, Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία, και Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία

Η Γλυκερία στον κήπο του Μεγάρου
Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με «τραγούδια της αγάπης» ξεκινά η Γλυκερία, την Παρασκευή 25 Ιουλίου, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Εκεί η ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τις επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, αγαπημένα λαϊκά και σμυρνέϊκα τραγούδια και θα συναντήσει στη σκηνή τους: Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία, Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία, και Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία.

Η Γλυκερία είναι από τις λίγες ερμηνεύτριες που γνωρίζουν επιτυχία και εκτός των ελληνικών συνόρων. Είναι γνωστή σε όλους η μεγάλη αγάπη που της τρέφουν στο Ισραήλ και στην Τουρκία, ενώ δίσκοι της έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλία, στην Γαλλία και στην Ισπανία. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτού του "ανοίγματός" της στο εξωτερικό, έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της λεγόμενης "world" σκηνής.
 
Παρασκευή 25 Ιουλίου στον Κήπου του Μεγάρου, Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ,  Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης