Ο εξαιρετικός Ben Affleck στη νέα ταινία Gone Girl -Δείτε το τρέιλερ αποκλειστικά στο protothema.gr

Ο εξαιρετικός Ben Affleck στη νέα ταινία Gone Girl -Δείτε το τρέιλερ αποκλειστικά στο protothema.gr

Δείτε το trailer αποκλειστικά στο protothema.gr  - Το μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν που κυκλοφορεί στα ελληνικά ως «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» (από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση της Βάσιας Τζανακάρη), έγινε παγκόσμιο bestseller και φυσικά το Hollywood αποφάσισε οτι πρέπει να γίνει ταινία.

Ο εξαιρετικός  Ben Affleck στη νέα ταινία Gone Girl -Δείτε το τρέιλερ αποκλειστικά στο protothema.gr

Ένα θρίλερ με άπειρες ανατροπές, που επιβεβαιώνει ο,τι ακριβώς γράφεται στο οπισθόφυλλο του: «Από την αρχή ως το τέλος τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται».

Το εξαιρετικό βιβλίο, έγινε μια πολύ καλή ταινία, που περιγράφει την ιστορία του Νικ Νταν και της γυναίκας του, Εϊμι, δύο τριαντάρηδων από τη Νέα Υόρκη που όταν χάνουν την δουλειά τους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πόλη λόγω οικονομικών δυσκολιών. Επιστρέφουν σε μια επαρχιακή πόλη στο Μιζούρι, όπου θα τεσταριστεί η σχέση τους και η ζωή τους. Εκείνη είναι όμορφη, έξυπνη και έξω από τα νερά της. Εκείνος μοιάζει γοητευτικός, αλλά νάρκισσος και ψεύτης. Ο γάμος τους δείχνει τέλειος στους απ΄ έξω, αλλά όταν η Εϊμι εξαφανίζεται στην πέμπτη επέτειό γάμου τους, όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Νικ.

Αυτή η κυνική ματιά στο γάμο και την αγάπη, μέσα από μια αφήγηση όπου μπορείς σχεδόν ποτέ να εμπιστευτείς κανέναν από τους δύο πρωταγωνιστές, τράβηξε την προσοχή του Ντέιβιντ Φίντσερ ο οποίος επέλεξε το «Gone Girl» ως το επόμενο του πρότζεκτ.

Κλείσιμο

Ο σκηνοθέτης μετά την μεγάλη επιτυχία του «Κοριτσιού με το Τατουάζ», επέλεξε για πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ και τη Βρετανίδα Ρόζαμουντ Πάικ στους κεντρικούς ρόλους, αλλά και ένα εντελώς διαφορετικό τέλος στην ιστορία τους που έγραψε η ίδια η συγγραφέας.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό trailer

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης