«Rock Rap Heavy» από τους Δημήτρη Μεντζέλο και Prejudice Reborn

«Rock Rap Heavy» από τους Δημήτρη Μεντζέλο και Prejudice Reborn

Κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο EP "Rock Rap Heavy", το οποίο αποτελεί το αποτέλεσμα της rap - metal συνεργασίας του Δημήτρη Μεντζέλου από τα Ημισκούμπρια με την αθηναϊκή metal μπάντας Prejudice Reborn.

«Rock Rap Heavy» από τους Δημήτρη Μεντζέλο και Prejudice Reborn
H rap-metal συνεργασία του Δημήτρη Μεντζέλου από τα Ημισκούμπρια, με την αθηναϊκή heavy metal μπάντα Prejudice Reborn είναι γεγονός και το πρώτο ολοκληρωμένο EP «Rock Rap Heavy» μόλις κυκλοφόρησε από την Hmiz Biz Entairtaiment. Πέντε ολοκαίνουρια κομμάτια, μια μίξη ραπ και καθαρόαιμου metal, μαζί με την ακουστική διασκευή του «Α ρε πατέρα», αποτελούν μία φρέσκια μουσική πρόταση που αξίζει να ακούσετε.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος δήλωσε για το συγκεκριμένο project:
«Όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους Prejudice Reborn κανείς από μας δεν ήξερε τι ακριβώς θα συμβεί. Τους είπα λοιπόν απλά να παίξουν Heavy Metal -όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν- και να μου αφήσουν χώρο να ξεδιπλώσω την παλαβομάρα μου σε στίχους. Και έτσι έγινε. Τελικά με σεβασμό και αγάπη για τα δύο είδη μουσικής μπήκαμε στο στούντιο ,ξεδίπλωσα τις ρίμες μου ,ξεδίπλωσαν τις νότες τους ,λιώσαμε στις πρόβες και φτιάξαμε τα κομμάτια που θα ακούσετε. Κομμάτια ιδιαίτερα ,παράξενα ίσως αλλά ειλικρινή ,αυθεντικά και τίμια όπως κάναμε τόσα χρόνια με τον Μιθριδά και τον Πρυτανίνο. Εύχομαι να σας αρέσουν και να τα λιώσετε.Μέχρι να συναντηθούν οι δρόμοι μας σε κάποιο live καλή ακρόαση.Είναι Rock ,είναι Rap ,είναι Heavy. Είναι αγάπη για τη μουσική.Είναι Rock ,είναι Rap ,είναι Heavy. Είναι αγάπη για τη μουσική.».

Tα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο EP "Rock Rap Heavy" είναι τα:
Κλείσιμο
1. Rock Rap Heavy
2. La Strada
3. Kavalaris
4. Poios Gelaei (Samourai)
5. Mary Jane

Το digital EP μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν  από το επίσημο site της συνεργασίας http://deltamee.prejudicereborn.com.

Ακούστε το κομμάτι «Καvalaris» εδώ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης