Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Ξανάρχισε, έστω και με καθυστέρηση φέτος, το δωρεάν παιδικό εργαστήρι στο Άλσος Στρατού

Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη
Εδώ και 12 χρόνια, ελεύθερα κάθε Σάββατο 11.00-14.00 λειτουργεί το «Παιδικό Εργαστήρι» της Εθνικής Γλυπτοθήκης στο Άλσος Στρατού, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Καθοδηγητής ο αγαπημένος των παιδιών (και των γονιών!) Μιχάλης Μαδένης, καλλιτέχνης, εμπνευσμένος και «ελεύθερος» άνθρωπος, που είναι σε θέση να ανοίξει δρόμους στη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων. Για την περίοδο 2017-2018 το «Παιδικό Εργαστήρι» ξεκίνησε μόλις τον προηγούμενο μήνα κι ελπίζουμε να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάλειπτα και απρόσκοπτα στο εξής. Για να συμμετάσχετε δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση. Φέρνετε απλώς μαζί σας χαρτοταινία, εφημερίδες, κουτιά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, και φυσικά ιδέες για γλυπτά, παιχνίδια και κούκλες από χαρτί. Δείτε περισσότερα εδώ.



Αν θέλετε να επισκεφτείτε και την Εθνική Πινακοθήκη και Γλυπτοθήκη με παιδιά, στην ιστοσελίδα
Κλείσιμο
www.nationalgallery.gr θα βρείτε σχέδιο ξενάγησης που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψηφιακά παιχνίδια για παιδιά από 7-14 ετών, καθώς και ψηφιακές θεματικές περιηγήσεις στις συλλογές της. Την έκθεση στην Εθνική Γλυπτοθήκη μπορείτε να επισκεφτείτε οικογενειακά με τις «Βόλτες στην Πόλη» www.voltes.city.



Πού μπορώ να ξαποστάσω με παιδιά μετά την επίσκεψη;

Tο Άλσος Στρατού είναι ιδανικό για περπάτημα, πατίνι, ποδήλατο και πάσης φύσεως ανέμελο και ελεύθερο παιχνίδι. Απέναντι από το θέατρο Badminton, βρίσκεται η καφετέρια «Ya» με παιδική χαρά και παιδότοπο το καλοκαίρι και στο πίσω μέρος του θεάτρου απλώνεται το «Άλσος Αθανάτων», ένα όμορφο περιφραγμένο και πεντακάθαρο πάρκο με παιδική χαρά και την καφετέρια «The Park». 

Για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης