Ζήσε την Ελλάδα γαστρο …μαγικά

Ζήσε την Ελλάδα γαστρο …μαγικά

Ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με… γευσιγνωσία για γονείς και παιδιά αυτήν την Παρασκευή στο Κολωνάκι

Ζήσε την Ελλάδα γαστρο …μαγικά
Το Εργαστήριο Ιδεών για την Έξυπνη και Δημιουργική Βιομηχανία ΙdeasLab και η Πλατφόρμα mamakita.gr διοργανώνουν από κοινού ένα γαστρο …μαγικό ταξίδι στην Εύβοια, για γονείς με παιδιά ηλικίας 4-8 ετών στο Yolenini, το παιδικό δημιουργικό εργαστήρι του πολυχώρου Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s (Σόλωνος 9, Κολωνάκι). 

Με την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Μύταλα, συνιδρύτριας της Askada Farm που παράγει προϊόντα με κύριο συστατικό το σύκο (μαρμελάδες, αλείμματα, σιρόπια, μπάρες) και της ομάδας των σεφ της Yoleni’s, τα παιδιά θα γίνουν ζαχαροπλάστες για να φτιάξουν με τις μαμάδες τους ένα θρεπτικό πρωινό και θα δοκιμάσουν υγιεινές γεύσεις για ένα νόστιμο κολατσιό. Μαζί με τις συνταγές, ένα γαστρο…μαγικό βαζάκι περιμένει τους μικρούς ζαχαροπλάστες στο τέλος του εργαστηρίου. 

Κλείσιμο


Και πραγματικό ταξίδι στην Εύβοια
Το mamakita.gr
θα κληρώσει μία διαμονή για μία οικογένεια στο ILIA MARE hotel στην Εύβοια, το οποίο προτείνει ως ιδανικό για οικογένειες. Το ILIA MARE Hotel βρίσκεται στο χωριό Ήλια, σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από τα Λουτρά Αιδηψού. Βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και μέσα στο χωριό με τα ωραία ταβερνάκια, έχει υπέροχο πρωινό και μπορείτε -χωρίς υπερβολή- να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να μετακινηθείτε καθόλου. Είναι όμως και σε πολύ καλό σημείο για να επισκεφτείτε τη βόρεια Εύβοια και τις ομορφιές της: την Αιδηψό, το απολιθωμένο δάσος, και τις πεντακάθαρες παραλίες από την Αιδηψό ως την Αγία Άννα. www.ilia-mare.gr.

Info
Παρασκευή 16 Μαρτίου, ώρα 18:00-20:00

Κόστος συμμετοχής
1 ενήλικας με 1 παιδί: 7 ευρώ, με 2 παιδιά 10 ευρώ, με τρία παιδιά 12 ευρώ. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6945024313

Τοποθεσία: Yolenini 
Yoleni’s Flagship store, 2ος όροφος
Σόλωνος 9, Κολωνάκι
10671, Αθήνα
Τηλ: 212 22 23 622-23
www.yolenis.com

Το mamakita.gr είναι μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, εντοπίζει και αναδεικνύει φιλικές στην οικογένεια πρωτοβουλίες, χώρους, δραστηριότητες και καταλύματα με σκοπό να ενθαρρύνει τους γονείς να ταξιδέψουν με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και να γνωρίσουν την ελληνική γη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης