Οι «7» εθελοντές

Οι «7» εθελοντές

Η ομάδα του Bizrupt αποτελεί πρωτοβουλία εθελοντών που οραματίζονται μέσω των δράσεων τους, όπως το Open Coffee Heraklion και το Fuckup Nights Heraklion, την ανάδειξη και ενίσχυση του έντονου δυναμισμού και των μοναδικών ιδεών που υπάρχουν στο επιχειρηματικό - και όχι μόνο- οικοσύστημα της Κρήτης

Οι «7» εθελοντές
Ο Στέλιος Χρηστάκης, ο Γιάννης Μακρίδης, η Ευγενία Κατεργιαννάκη, η Χάρις Κοκκιάδη, ο Κωνσταντίνος Βασσάκης, η Αλεξάνδρα Καραπιδάκη και ο Μιχάλης Βελονάκης είναι τα πρόσωπα της ομάδα του Bizrupt. 

Το τι είναι το Bizrupt το εξηγούν οι ίδιοι στο site τους (
bizrupt.gr): «Η ομάδα του Bizrupt αποτελεί πρωτοβουλία εθελοντών που οραματίζονται μέσω των δράσεων τους, όπως το Open Coffee Heraklion και το Fuckup Nights Heraklion, την ανάδειξη και ενίσχυση του έντονου δυναμισμού και των μοναδικών ιδεών που υπάρχουν στο επιχειρηματικό - και όχι μόνο- οικοσύστημα της Κρήτης.

Κλείσιμο
Σκοπός και όραμα του Bizrupt είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και της συνεργασίας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Η ομάδα του Bizrupt συμμετέχει από κοινού με το το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ αλλά και το Το Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας στη διοργάνωση της τριήμερης εκδήλωση Match and Develop a Start-up στις 23-25 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Βασιλικά Βουτών, Ηράκλειο, Κεντρικό Κτήριο 1ος Όροφος, Αίθουσες "Σ. Ορφανουδάκης" και "Α. Παγιατάκης").
 
Σκοπός της τριήμερης εκδήλωσης είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τη γνώση, τα απαραίτητα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται μέσα από:

Mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups (που έχουν ήδη λάβει χρηματοδότηση ή έχουν έσοδα) και από στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Εξειδικευμένο workshop σε Νομικά θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την κατοχύρωση ιδέας καθώς και σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και σε θέματα business analytics.
Εξειδικευμένα workshops σε θέματα ενδιαφέροντος που τους αφορούν άμεσα όπως: Mockup design, UI/UX, Pitching.

Για τις ομάδες σε πιο αρχικό στάδιο θα δοθεί στήριξη για την:

Ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου με τη βοήθεια ειδικών μεντόρων (mentoring sessions), χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία του καμβά επιχειρηματικού σχεδίου (business model Canvas).
Κατανόηση της έννοιας της οικοδόμησης μιας ομάδας εργασίας και πιθανή ενίσχυσή της με νέα μέλη
Υποστήριξη στην ανάπτυξη ενός mockup της επιχειρηματικής τους ιδέας και ικανοτήτων παρουσίασης (pitching)

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου οι επιχειρηματικές ιδέες θα παρουσιαστούν σε κριτική επιτροπή και θα αξιολογηθούν. Η καλύτερη ιδέα που θα αναδειχθεί θα επιβραβευθεί με tablet και με απευθείας συμμετοχή στη Β’ Φάση του επόμενου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας. Σε επιλεγμένες ομάδες θα δοθούν δωρεάν υπηρεσίες Microsoft, Amazon και Apifon. Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την παρουσία τους στελέχη της Microsoft, του The People’s Trust, της εταιρείας Census, της δικηγορικής εταιρίας Λαμπαδάριος και Συνεργάτες και της Endeavor Greece. Το catering είναι χορηγία του Delivery.gr

Η όλη εκδήλωση γίνεται με την επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατώντας εδώ.
 
Περισσότερες πληροφορίες: info@bizrupt.gr
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης