Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

Ο Διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Μάνος Κιτσώνας μας μιλάει για τις απορίες των παιδιών σε σχέση με το σύμπαν, την εκπαιδευτική δράση του Νέου Πλανηταρίου και μας δίνει συμβουλές για το πώς να γίνουν τα παιδιά μας… αστροναύτες!

Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
Οι παραστάσεις του Πλανηταρίου συνδυάζουν τη γνώση με την ψυχαγωγία και παρουσιάζουν τις εξελίξεις στην Αστρονομία, την Αστροφυσική και τη Διαστημική με τρόπο που ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ηλικίες. Για κάθε προβολή, μπορείτε πριν ή μετά, να «κατεβάσετε» τον ψηφιακό οδηγό της παράστασης από την ιστοσελίδα του Πλανηταρίου για περισσότερες πληροφορίες. Φέτος, προβάλλεται για τα μικρότερα παιδιά, ηλικίας από 5 ετών, η γλυκιά και επιμορφωτική παράσταση «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας», με τον Τζέιμς (τον αμερικανό πιγκουίνο) και τον Βλαδίμηρο (τη ρωσίδα πολική αρκούδα) σε ένα εικονικό ταξίδι στις παγωμένες άκρες της Γης. Για το πρόγραμμα των παραστάσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.eugenfound.edu.gr



Info
Κλείσιμο
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο (είσοδος από οδό Πεντέλης 11)
Τ.: 210 946960
www.eef.edu.gr

Όλοι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ή/και χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 693 617 7143 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pr@eef.edu.gr. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι. 

Για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook/Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης